Κάτι από NBA

Πλούσιο θέαμα και νίκη των ξένων επί των Ελλήνων στο All Star Game της ΠάτραςΑπό τη
Μαρία Τσίχλα

Το ALL STAR GAME ήταν μετά από πολλά χρόνια πραγματική γιορτή στην Πάτρα! Στο κατάμεστο «Δ. Τόφαλος» οι Ελληνες και οι ξένοι σταρ των ελληνικών παρκέ το διασκέδασαν, τα έδωσαν όλα και πρόσφεραν θέαμα στον φίλαθλο κόσμο. 

Νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν οι ξένοι με σκορ 144-137, όμως αυτό μικρή σημασία έχει. Την παράσταση έκλεψε το γνωστό «πειραχτήρι» Παπανικολάου. 

Ο παίκτης του Ολυμπιακού έμπαινε μόνος του στο παρκέ όποτε ήθελε, ενώ «απείλησε» τους ξένους αντιπάλους του ότι, εάν νικήσουν, «τελείωσαν» και δεν θα γύριζαν στην Αθήνα.

Το μοναδικό μήνυμα της χθεσινής γιορτής του μπάσκετ είναι φυσικά ότι ο αθλητισμός είναι γιορτή και ότι καμία σημασία δεν έχει τι χρώμα φανέλα φοράει καθένας. Οδηγοί σε αυτό το μήνυμα ήταν οι παίκτες των «αιωνίων» Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, οι οποίοι, παρά τις μεγάλες μάχες που δίνουν εντός παρκέ σε Ελλάδα και Ευρώπη, χθες στην Πάτρα ήταν συνεχώς αγκαλιασμένοι και συνεργάστηκαν άψογα μεταξύ τους, αποδεικνύοντας ότι το επίπεδο του μπάσκετ στα ελληνικά παρκέ είναι πολύ υψηλό.

Μήνυμα

Μάλιστα, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης οι Νικ Καλάθης, Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης έστειλαν το καλύτερο μήνυμα. Συγκεκριμένα, ο παίκτης του Παναθηναϊκού ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ήταν αγκαλιά με τους δύο αθλητές του Ολυμπιακού.

Στον αγώνα του Σαββάτου τη νίκη πήραν οι «παλιοσειρές» που επικράτησαν με 108-92 των Rising Stars. Μεγάλος νικητής στα καρφώματα αναδείχθηκε ο «κοντός» του Ρεθύμνου Στέφαν Μούντι, που πήδηξε πάνω από τον Αντετοκούνμπο, ενώ ο Αντώνης Κόνιαρης του ΠΑΟΚ κέρδισε δύο διαγωνισμούς τριπόντων και στους μικρούς, αλλά και στους άντρες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα