«Ο Αντώναρος εκφράζει τις απόψεις του»

Τι λένε στο περιβάλλον Καραμανλή, ενώ στελέχη  της Ν.Δ. προσπαθούν να ρίξουν τους τόνουςΛίγα 24ωρα μετά τη διαγραφή του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου, στη Ν.Δ. επιχειρούν να κατεβάσουν τους τόνους, ώστε να μην ξεκινήσει νέος κύκλος εσωστρέφειας σε μια κομβική στιγμή. Απαντες επισημαίνουν ότι η ενότητα της παράταξης είναι πάνω απ’ όλα και όχι οι προσωπικές γραμμές και οι επιδιώξεις οποιουδήποτε. 

Χθες, μάλιστα, από το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή στελνόταν το μήνυμα προς όλες τις πλευρές ότι «ο κ. Αντώναρος εκφράζει προσωπικές απόψεις και όχι του πρώην πρωθυπουργού». Από την άλλη, ο έτερος πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και συνεργάτης στο παρελθόν του Ευάγγελου Αντώναρου, Θ. Ρουσόπουλος, ζητούσε να σταματήσουν οι λογικές ανθρωποφαγίας τονίζοντας: «Στις στιγμές αυτές, ένα κόμμα οφείλει να είναι ενωμένο.

Αυτή, δυστυχώς, η αντίληψη που υπήρχε και υπάρχει σε ορισμένα στελέχη της Ν.Δ., την οποία έζησα στην πλάτη μου και ζουν σήμερα άλλοι φίλοι και συνάδελφοι, πολιτικά στελέχη σε υψηλές θέσεις του κόμματος, αυτή η αντίληψη της ανθρωποφαγίας θα πρέπει να είναι μακριά από το κόμμα. Πρέπει η Ν.Δ. ως συντεταγμένο κόμμα να πάρει κάτι ως παράδειγμα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Ν.Δ. έχει μια πολιτική που είναι απαραίτητη για την επόμενη ημέρα στον τόπο, και εκεί πρέπει όλοι να επικεντρωθούν. Αν υπάρξει εμφύλιος στο κόμμα το οποίο υπηρετώ, αυτό θα είναι εις βάρος μας. Η έκκλησή μου είναι προς τους συναδέλφους μου να μην παίξουν το παιχνίδι εκείνων που θέλουν να τη διαλύσουν ή να τη διαιρέσουν».

Στη ίδια λογική κινήθηκε και ο Νικήτας Κακλαμάνης, αναφέροντας ότι την Παρασκευή συναντήθηκε με τον κ. Καραμανλή και μετέφερε ότι η θέση του πρώην πρωθυπουργού για τη Novartis είναι ίδια με τη θέση του κόμματος, ενώ αναφερόμενος στη διαγραφή του κ. Αντώναρου υποστήριξε ότι συμφωνεί με την ουσία, αλλά όχι με τη διαδικασία.

Η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, από τη μεριά της, τόνισε ότι εκτιμά τον κ. Αντώναρο, αλλά όσα είπε είναι προσωπικές απόψεις του.
Οσο για τον Ευάγγελο Αντώναρο, προτίμησε αυτή τη φορά να ασχοληθεί με τη Novartis αναφέροντας: «Φαντάζομαι ότι όλα τα κόμματα θα ψηφίσουν υπέρ της σύστασης προανακριτικής. Χωρίς αστερίσκους. Γιατί αστερίσκοι στη διερεύνηση καταγγελιών από τη Βουλή και τη Δικαιοσύνη δεν επιτρέπονται».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα