Εξέδιδαν ανήλικη 16 ώρες την ημέρα

Οργανωμένο κύκλωμα κρατούσε φυλακισμένες και εξωθούσε στην πορνεία αλλοδαπές μέσω internetΟργανωμένο κύκλωμα μαστροπών, που μέσα από ένα δαιδαλώδες δίκτυο ροζ ιστοσελίδων εξωθούσε αλλοδαπές γυναίκες στην πορνεία, εξάρθρωσαν ύστερα από πολυήμερες έρευνες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής. Συνολικά συνελήφθησαν 14 μέλη της σπείρας, εκ των οποίων τέσσερις Ελληνες και 10 αλλοδαποί, από Αλβανία, Ρουμανία, Ρωσία, Γεωργία και Καζακστάν. 

Η δράση του κυκλώματος αποκαλύφθηκε όταν οι Αρχές απελευθέρωσαν από τα χέρια των μαστροπών μία κοπέλα 16 ετών, με καταγωγή από τη Βουλγαρία. Τα μέλη της σπείρας μετέφεραν την ανήλικη από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο και σε οίκους ανοχής, προκειμένου να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες που είχαν διαβάσει τη διαδικτυακή αγγελία.

Οι αδίστακτοι μαστροποί εξανάγκαζαν με τη βία το 16χρονο κορίτσι να «εργάζεται» τουλάχιστον 16 ώρες (!) την ημέρα, σε διαδοχικά ερωτικά ραντεβού, και στη συνέχεια το κλείδωναν σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλλιθέας. Οπως αποδείχθηκε από τις έρευνες των αστυνομικών, οι κακοποιοί είχαν δημιουργήσει ιστοσελίδες για να διαφημίζουν μέσω του διαδικτύου το «εμπόρευμά» τους, που ήταν καλλίγραμμες κοπέλες από τη Ρουμανία και την Αλβανία, οι οποίες ήταν επίσης «φυλακισμένες» και οι μαστροποί τις εξανάγκαζαν να εκδίδονται.

Τα ραντεβού

Τα ερωτικά ραντεβού κανονίζονταν μέσω τηλεφωνικού κέντρου που λειτουργούσε στην περιοχή της Καλλιθέας, ενώ τη μεταφορά των γυναικών πραγματοποιούσαν τα μέλη του κυκλώματος. Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν κατασχέθηκαν τα χρηματικά ποσά των 63.830 ευρώ και 880 δολαρίων ΗΠΑ, έξι αυτοκίνητα, τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 96 κινητά τηλέφωνα, καθώς και πλήθος από ιδιόχειρες σημειώσεις που αφορούν τη λειτουργία του γραφείου και των ιστοσελίδων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα