Συνασπισμός νονών «έφαγε» τον Στεφανάκο

Τουλάχιστον τέσσερα πρόσωπα έβαλαν ρεφενέ για να εκτελεστεί το πιο ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο θανάτου στη νύχτα, εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ.Ομάδα ατόμων που θεωρούσαν τον Βασίλη Στεφανάκο απειλή για τις σκοτεινές δουλειές τους φαίνεται πως βρίσκεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση του πρώην βαρυποινίτη. Οι αστυνομικοί που συμμετέχουν στις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης εξετάζουν το ενδεχόμενο να συμμάχησαν τουλάχιστον τέσσερα πρόσωπα της παρανομίας προκειμένου να φέρουν εις πέρας το πιο ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο θανάτου στη νύχτα. «Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να συνέπραξε εν είδει “συνδικάτου” μια ομάδα συγκεκριμένων προσώπων, τα οποία έβαλαν… ρεφενέ τα χρήματα προκειμένου να συγκεντρωθεί το μεγάλο ποσό για τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου!» σημειώνει αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών. 

Αλλωστε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει στον χώρο της νύχτας κάποιο πρόσωπο που έχει τη δυνατότητα να οργανώσει μια στρατιωτικού τύπου εκτέλεση, όπως αυτή σε βάρος του άλλοτε βαρυποινίτη. Αντιθέτως, μια συμμαχία προσώπων με τις δυνατότητες που ο καθένας διαθέτει είναι δυνατόν να δημιουργήσει την υποδομή και να εξασφαλίσει τη χρηματική αμοιβή για την πιο ηχηρή εκτέλεση των τελευταίων 20 ετών στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, εκτιμάται ότι μια ομάδα ανέλαβε την παρατήρηση και την παρακολούθηση του Στεφανάκου με συνεχείς εναλλαγές προσώπων, προκειμένου να μην αντιληφθούν τίποτε ο πρώην βαρυποινίτης και οι άνθρωποι που τον προστάτευαν σε κάθε βήμα του. Αλλη ομάδα ανέλαβε να κλέψει τη μοτοσικλέτα και κυρίως να τη φυλάξει σε χώρο «ασφαλείας», ώσπου να παραδοθεί στους εκτελεστές, και μια τρίτη ομάδα ανέλαβε να σχεδιάσει και κυρίως να φέρει σε πέρας την εκτέλεση.

Στο «κάδρο» των ερευνών της Ασφάλειας Αττικής έχουν μπει τέσσερα πρόσωπα που έχουν άμεση σχέση με τον κόσμο της νύχτας και διαθέτουν ομάδες που ελέγχουν συγκεκριμένες μορφές παρανομίας -ο ένας μάλιστα είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα. Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές πληροφόρησης, και οι τέσσερις είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Βασίλη Στεφανάκο και από τη στιγμή που ο «capo dei capi» βγήκε από τη φυλακή δεν αισθάνονταν σίγουροι για τα δικά τους κεφάλια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα