Πυρά από τον Κυριάκο για «πολιτικές διώξεις»

«Πρέπει ως παράταξη να αμυνθούμε απέναντι στις σκευωρίες, αλλά και στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης»Aνεβάζει τους τόνους για την υπόθεση Novartis ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κατηγορεί την κυβέρνηση για πολιτικές διώξεις των αντιπάλων της. «Εμένα με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο να ενώσω τους Ελληνες μιλώντας για το μέλλον, παρά να τους διχάσω μιλώντας για το παρελθόν.

Και αυτή είναι η πρωταρχική ευθύνη μου» τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. από την Εύβοια, όπου περιοδεύει. «Και, δυστυχώς, σε ένα εξαιρετικά τοξικό πολιτικό περιβάλλον, έχουμε την υποχρέωση ως παράταξη, από τη μια, να αμυνθούμε απέναντι σε σκευωρίες και σε υποθέσεις που παίρνουν τα χαρακτηριστικά ουσιαστικά πολιτικής δίωξης, αλλά, από την άλλη, να μιλήσουμε και για το μέλλον – κυρίως για τη νεότερη γενιά. Και κυρίως για αυτούς οι οποίοι σήμερα, βλέποντας όλο αυτό το τοξικό κλίμα, γυρίζουν το βλέμμα μακριά από την πολιτική και κάποιοι επιλέγουν να φύγουν και από την πατρίδα μας» σημείωσε. 

Παράλληλα, επανέλαβε τη θέση της Ν.Δ. «όλα στο φως. Αλλά χωρίς κουκούλες. Είναι αδιανόητο να γνωρίζει η κυβέρνηση ποιοι είναι οι κουκουλοφόροι που σπιλώνουν στοχευμένα ακόμη και πρώην πρωθυπουργούς, και να αρνείται ο κ. Τσίπρας να καταθέσουν επώνυμα στη Βουλή τούς ισχυρισμούς τους. Το κράτος δικαίου βάλλεται βάναυσα από τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα» ανέφερε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Οι πολίτες, υποστήριξε, «απαιτούν διαφάνεια. Και κάτι τελευταίο: ο κ. Τσίπρας ζημίωσε τους πολίτες με 100 δισ. ευρώ και θα πληρώνουμε για πολλά ακόμη χρόνια τις αυταπάτες του. Δεν θα του επιτρέψω να παριστάνει και τον τιμητή της κάθαρσης, όταν εκείνος ήταν που έδινε μάχες για να μη μειωθεί η φαρμακευτική δαπάνη».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα