Κόλαφος για τον προκλητικό ομοφυλόφιλο

Και με τη… βούλα της Δικαιοσύνης θα αναγράφει πλέον «Jason-Αντιγόνη» η ληξιαρχική πράξη γέννησης του νεαρού φοιτητή που είχε προσφύγει με αίτησή του στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, ζητώντας να απαλειφθεί το φύλο από την ταυτότητά του! Το δικαστήριο του δίνει το δικαίωμα να προσθέσει στη ληξιαρχική πράξη γέννησής του το όνομα «Αντιγόνη». Ωστόσο, δεν μπορεί να απαλείψει το φύλο από την ταυτότητά του, όπως είχε αιτηθεί, καθώς δεν υπάρχει σχετικό «θεσμικό πλαίσιο για άτομα μη κατατασσόμενα σε διακριτή περίπτωση μη-δυϊκής ταυτότητας φύλου».

Στην απόφαση σημειώνεται: «Με σταθερή και συγκεκριμένη επιλογή του, ήδη από το έτος 2013, ζήτησε από το φιλικό, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον του να χρησιμοποιείται μαζί με το όνομα “Ιάσων” και το όνομα “Αντιγόνη”… Τούτο αποτελεί απαραίτητο και μόνιμο, πλέον, χαρακτηριστικό στοιχείο της προσωπικότητας του αιτούντος, με το οποίο αποκλειστικά τον γνωρίζουν και ονοματίζουν στο οικογενειακό και κοινωνικό του περιβάλλον. Ετσι ο προκλητικός ομοφυλόφιλος έχασε τη δικαστική μάχη για αναγνώριση του… τρίτου φύλου».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα