Από κόσκινο!

Μόνο οι Προτό, Κούτρης, Ρομαό, Μάριν και Ανσαριφάρντ έχουν σίγουρη θέση στον ΟλυμπιακόΑπό τον
Χάρη Δάντση

Η περίοδος χάριτος τελείωσε! Οι διοικούντες του Ολυμπιακού θέτουν προ των ευθυνών τους τους ποδοσφαιριστές. Εξάλλου, ελάχιστοι είναι εκείνοι που στάθηκαν -από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα- στο ύψος των περιστάσεων, παλεύοντας για να επιτευχθούν οι στόχοι.

Συγκεκριμένα, οι Προτό, Κούτρης, Ρομαό, Μάριν, Ανσαριφάρντ «μάτωσαν» τη φανέλα, αλλά, όπως αποδεικνύεται, δεν ήταν αρκετό για να φέρουν για 8η συνεχόμενη φορά -και 45η συνολικά- τον τίτλο στο Λιμάνι. Οι Πειραιώτες, έχοντας ξεμείνει από στόχους στα μέσα Φεβρουαρίου, είναι υποχρεωμένοι να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Οι άνθρωποι του συλλόγου, οι οποίοι σαφώς φέρουν κι αυτοί ευθύνη για το φετινό εντός συνόρων «ναυάγιο», είναι αποφασισμένοι για ριζικές αλλαγές.

Πλην των πέντε προαναφερθέντων παικτών, όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται υπό κρίση. Στα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος, ο Οσκαρ Γκαρθία θα δώσει την ευκαιρία σε ορισμένους, μήπως και καταφέρουν να αλλάξουν το εις βάρος τους κλίμα.

Οι δύο περιπτώσεις που «πονοκεφαλιάζουν» περισσότερο είναι αυτές του Κώστα Φορτούνη και του Κέβιν Μιραλάς. Αμφότεροι είναι σκιά του εαυτού τους και ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα βρίσκονται στα πλάνα της επόμενης περιόδου. Οπως απέδειξαν και τον Ιανουάριο οι διοικούντες (με τις αποχωρήσεις των Εμενίκε, Βούκοβιτς, Καρσελά, Καπίνο, Ζντιέλαρ, Μίλιτς, Μπεν), δεν πρόκειται να κοιτάξουν ούτε ονόματα ούτε βιογραφικά… Και ο Ισπανός τεχνικός, που επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρος, καθώς τα δείγματα γραφής του δεν έχουν πείσει ακόμη κανέναν. Ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο αλλαγών και σε διοικητικά πόστα.

Εν τω μεταξύ, στην κηδεία του ιστορικού στελέχους της Θύρας 7 Αγγελου Γρηγοριάδη (γνωστός και ως «παππούς») έδωσε το «παρών» ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε… διάσταση απόψεων με τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τέλος, χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε στον Τζούρτζεβιτς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα