Σε «φόρμα» ο 12ος παίκτης

Ξεσηκωμός στον κόσμο της ΑΕΚ για το ματς με την Ντιναμό Κιέβου στο ΟΑΚΑ! Αναμένεται να φύγουν πάνω από 45.000 εισιτήριαΑπό τον
Γιώργο Σηφάκη

Πάνω από 45.000 φίλοι της ΑΕΚ αναμένεται να βρεθούν την Πέμπτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ! Πραγματικά επικρατεί ένας μικρός χαμός όσον αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων για το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού με την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ! Οπως έγινε γνωστό και όπως αναμενόταν, λίγο μετά τις 8 χθες το βράδυ σημειώθηκε sold out σε άλλες δύο θύρες του ΟΑΚΑ, στην 5 και τη 10, φτάνοντας αισίως στις 12 που τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Τι σημαίνει αυτό όσον αφορά την ηλεκτρονική πώληση; Για το ηλεκτρονικό εισιτήριο υπάρχουν ακόμα στις θύρες 6 και 21 από τις αρχικές και στις θύρες 14 και 16 που άνοιξαν στην πορεία (έχουν μείνει περίπου 2.500-3.000 εισιτήρια). Αυτά είναι και τα τελευταία εισιτήρια που μπορούν να διατεθούν ηλεκτρονικά. Από κει και πέρα, όπως σημειώνει η ΠΑΕ ΑΕΚ, σε περίπτωση που χρειαστεί να ανοίξουν κι άλλες θύρες θα είναι μόνο για το εκδοτήριο (ως προς τη διάθεση), καθώς δεν υπάρχει τεχνικά η δυνατότητα να ανοίξουν και ηλεκτρονικά επιπλέον θύρες από αυτές που υπάρχουν τώρα. Ολες οι ενδείξεις συνηγορούν λοιπόν στο γεγονός ότι περισσότεροι από 45.000 φίλοι της «Ενωσης» θα βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Από την άλλη, αποθεωτικό αφιέρωμα έχει η ισπανική εφημερίδα «Marca» στα επιτεύγματα του Μανόλο Χιμένεθ στην Ελλάδα με την ΑΕΚ. 

Ο τίτλος του αφιερώματος της «Marca» είναι «Ο Μανόλο Χιμένεθ, ο ήρωας που γύρισε την ελληνική Σούπερ Λίγκα ανάποδα» και σε αυτό περιγράφεται η φετινή πορεία της ΑΕΚ με τις σημαντικές νίκες της εντός συνόρων και τις επιτυχίες της στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Τέλος, με τον Ογκνιεν Βράνιες να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε η χθεσινή προπόνηση. Εκτός από το παιχνίδι με τους Ουκρανούς θα είναι μόνο οι Κονέ και Λόπες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα