Πνίγηκαν στον Εβρο μητέρα και δύο παιδιά που διώκονταν από τον Ερντογάν

Πνίγηκαν στα παράλια του Εβρου οι ελπίδες μιας οικογένειας να αναζητήσει ένα καλύτερο μέλλον, μακριά από το καθεστώς Ερντογάν. Η 37χρονη Αϊσέ και τα δύο μικρά παιδιά της βρήκαν φρικτό θάνατο στην προσπάθειά τους να περάσουν στην Ελλάδα.

Ο 11χρονος Αμπντούλ και ο τρίχρονος Χαλίλ βρήκαν τραγικό τέλος όταν προσπάθησαν να διασχίσουν τον Εβρο από την πατρίδα τους μαζί με την 37χρονη μητέρα τους Αϊσέ και τον 39χρονο πατέρα τους.

Το άψυχο κορμάκι του 11χρονου Αμπντούλ βρέθηκε στην άμμο στην όχθη του Εβρου και κοντά του βρέθηκε η μικροσκοπική σορός του μόλις 3 ετών Χαλίλ… Μερικά μέτρα πιο μακριά βρέθηκε και το πτώμα της μητέρας τους, ενώ ο πατέρας τους και άλλα τρία άτομα αγνοούνται.

Η 37χρονη δασκάλα τουρκικών Αϊσέ Αμπντουρεζάκ αποφάσισε να φύγει από την Τουρκία μαζί με τον 39χρονο δάσκαλο αγγλικών σύζυγό της, που διώκεται από το καθεστώς Ερντογάν.
Ετσι πήραν τους δυο γιους τους και μπήκαν σε μία βάρκα μαζί με άλλα έξι άτομα. Ξημερώματα Τρίτης ξεκίνησαν από την Αδριανούπολη με κατεύθυνση προς την Ορεστιάδα, αλλά, ενώ βρίσκονταν ακόμα στην τουρκική πλευρά, ο ήδη άσχημος καιρός αγρίεψε περισσότερο, ο ποταμός φούσκωσε και τα νερά έγιναν ορμητικά.

Το κακό δεν άργησε να γίνει και ο Εβρος μετατράπηκε σε υγρό τάφο για την άτυχη μητέρα και τα δύο παιδάκια της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα