Σωτηρία 120 δόσεων

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τώρα το πράσινο φως από την Πολιτεία για να ρυθμίσει εξωδικαστικά τις οφειλές τουΤην ώρα που οι φήμες για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ξένους επενδυτές φουντώνουν, ο Παναθηναϊκός περιμένει τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, ώστε να υπαχθεί στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών, δηλαδή στις 120 δόσεις, και να ανασάνει οικονομικά!

Οπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών καταρτίζει τη σχετική τροπολογία και σύντομα θα τη φέρει προς ψήφιση στη Βουλή. Το μοναδικό εμπόδιο που θα προηγηθεί είναι ο έλεγχος της τρόικας, η οποία είναι ιδιαίτερα σχολαστική με τέτοιου είδους ζητήματα. Σε κάθε περίπτωση, εκτιμάται ότι ο νόμος θα αναπροσαρμοστεί στη διάρκεια του Μαρτίου και ο Παναθηναϊκός θα είναι ο πρώτος που θα τον αξιοποιήσει. Με την υπαγωγή του στον μηχανισμό εξωδικαστικής ρύθμισης οφειλών, ο Παναθηναϊκός θα διακανονίσει περίπου το ήμισυ των χρεών του. Με βάση τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΠΑΕ στις 12/10, έχει οφειλές ύψους 13.500.000 ευρώ προς τις φορολογικές Αρχές και 11.900.000 ευρώ σε «ανακυκλώμενα» δάνεια, δηλαδή 25.400.000 ευρώ -ή 54,6%- από τα συνολικά 46.600.000 ευρώ των άμεσων χρεών του. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις 120 δόσεις για όσα οφείλει σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, ομάδες και μάνατζερ, αφού έχει προκύψει «απαγορευτικό» από τη FIFA.

Tα λάθη σε βίντεο

Από την άλλη, «βιντεοθεραπεία» είχε το πρόγραμμα χθες για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες του. Για περίπου δύο ώρες ο προπονητής του «Τριφυλλιού» ανέλυσε διεξοδικά τα κακώς κείμενα. «Είναι ποτέ δυνατόν να τρώμε γκολ έπειτα από σουτ δικό μας έξω από την περιοχή του αντιπάλου και από βολέ του τερματοφύλακά τους που έχει εντολή από τον πάγκο να μη βιαστεί, γιατί τελείωνε το ημίχρονο; Δεν παίζουμε για να παίζουμε, για να αλλάζουμε πάσες, να κυκλοφορούμε την μπάλα και να… διασκεδάζουμε. Παίζετε για να κερδίζετε, όχι απλώς για να… παίζετε, καταλάβετέ το. Είναι τραγικά τα λάθη που κάνετε και είναι αμαρτία απ’ τον Θεό να μην παίρνετε αυτό που δικαιούστε στο τέλος των αγώνων» τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα