Μυστικός δείπνος με κύριο πιάτο… Μπουτάρη!

Παπαγεωργόπουλος, Φραντζής και Καλαφάτης τα είπαν… νεοδημοκρατικά!Βραδινή έξοδος τις προηγούμενες ημέρες στο Πανόραμα για τον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και τον πρώην πρόεδρο της Διοικούσας της Ν.Δ. Βάκη Φραντζή, με τους θαμώνες του μαγαζιού να εκπλήσσονται από την παρουσία του κ. Παπαγεωργόπουλου, καθώς δεν συνηθίζει τέτοιες εξόδους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παρέα τους κάθισε για λίγη ώρα και ο βουλευτής της Ν.Δ. και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, αν και ο ίδιος σε επικοινωνία που είχαμε διέψευσε την παρουσία του.

Η συνάντηση θα είχε ίσως εύκολα συνδεθεί με ένα μικρό «γλεντάκι» λόγω της αθώωσης του κ. Παπαγεωργόπουλου στις 7 Φεβρουαρίου από το Tριμελές Εφετείο Κακουργημάτων (και άλλων έξι κατηγορουμένων) για την υπόθεση των ειδικών εντολών του Δήμου Θεσσαλονίκης, αν στο μεταξύ στη Θεσσαλονίκη δεν επικρατούσε αναβρασμός εξαιτίας της τοποθέτησης του κ. Μπουτάρη «αν ερωτηθώ να αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου Μακεδονία, θα πρότεινα να μετονομασθεί σε “Νίκος Γκάλης”».

Το κύμα της αντίδρασης είναι κάτι παραπάνω από τεράστιο, παρά την προσπάθεια του κ. Μπουτάρη να ανασκευάσει, με τον κ. Καλαφάτη να ζητεί την παραίτησή του. Παράλληλα μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης οργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 26 Φεβρουαρίου.
Κάποιοι μιλούν για οργανωμένες κινήσεις κύκλων της Ν.Δ. που ποτέ δεν ξεχνούν ότι ο κ. Μπουτάρης αλλά και πρωτοκλασάτα στελέχη του, όπως οι συνιδρυτές της «Πρωτοβουλίας», Π. Αβραμόπουλος και Αν. Κουράκης, ήταν μπροστάρηδες στις εξελίξεις τότε με το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης καταγγέλλοντας τον κ. Παπαγεωργόπουλο.

Η αλήθεια είναι ότι η Ν.Δ. έχασε εδώ και χρόνια το σημαντικό προπύργιο της Θεσσαλονίκης και μέχρι στιγμής αδυνατεί να βρει βηματισμό επανάκτησής του. Αναμφίβολα το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης την «πλήγωσε» ακόμα περισσότερο. Η ονοματολογία υποψηφίων για τον Δήμο Θεσσαλονίκης δίνει και παίρνει εδώ και καιρό, με τα περισσότερα ονόματα να παίζουν από τον χώρο της Ν.Δ.

Πρώτο και καλύτερο, το όνομα του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα και ακολουθούν της Ελενας Ράπτη, της Μαρίας Σπυράκη, του Μάκη Κυριζίδη και του Σωκράτη Δημητριάδη από την παράταξη των «Εντάξει» κ.ά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα