Η ζώνη γλίτωσε τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό!

Ο καλλιτέχνης νοσηλεύεται με κατάγματα στη λεκάνη, στα πλευρά και στο μηριαίο οστό ύστερα από τροχαίο στην παραλιακήΡεπορτάζ
Ρίτα Μελά

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Νίκαιας ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, με κατάγματα στη λεκάνη και στο μηριαίο οστό, ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στην παραλιακή, στο ύψος της Γλυφάδας. Το όχημα οδηγούσε η φίλη του καλλιτέχνη, η οποία έχασε τον έλεγχο, βγήκε από τον δρόμο και καρφώθηκε με ταχύτητα σε δέντρο. Το γεγονός ότι και οι δύο φορούσαν ζώνες ήταν σωτήριο για τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Νίκαιας Ιωάννη Κούρλα, ο πολυτραυματίας Ηλίας Καραβασίλης, όπως είναι το πραγματικό όνομα του δημοφιλούς τραγουδιστή, εισήχθη στο τμήμα επειγόντων περιστατικών στις 11 το πρωί και, αφού έγιναν όλες οι απεικονιστικές και εργαστηριακές εξετάσεις, νοσηλεύτηκε στην ορθοπεδική κλινική, όπου παραμένει. «Ο πολυτραυματίας έχει κατάγματα στη λεκάνη, στα πλευρά και στο μηριαίο οστό στη δεξιά του πλευρά, καθώς, όπως φαίνεται, ήταν στη θέση του συνοδηγού και τον χτύπησε η πόρτα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς είναι αιμοδυναμικά σταθερός, γι’ αυτό είναι σε απλό θάλαμο και όχι σε ΜΕΘ, που σημαίνει ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του. Ωστόσο το επόμενο εικοσιτετράωρο οι γιατροί θα έχουν καλύτερη εικόνα και τότε θα αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν σε χειρουργείο» δήλωσε στη «δημοκρατία» ο κ. Κούρλας.

Πάνω σε δέντρο

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες στις 10 το πρωί, όταν η σύντροφος του τραγουδιστή Σοφία Φυρού, η οποία οδηγούσε το Ι.Χ., έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να τουμπάρει και να πέσει με σφοδρότητα πάνω στο δέντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή οδηγός αιφνιδιάστηκε όταν ένα λευκό αυτοκίνητο τούς έκλεισε τον δρόμο επί της λεωφόρου Ποσειδώνος. Η κοπέλα προσπάθησε να αποφύγει το όχημα, αλλά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και «καρφώθηκε» στο δέντρο.

Το αυτοκίνητο έγινε μια άμορφη μάζα από σιδερικά και οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο χρειάστηκαν 45 λεπτά για να τους απεγκλωβίσουν. «Με βοήθησε ο Θεός και είμαι αυτή τη στιγμή εδώ» ήταν τα πρώτα λόγια του τραγουδιστή στους οικείους του, όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του Λουκάς Καραγιάννης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα