Οι ΗΠΑ κατά 13 Ρώσων και ο Ντόναλντ Τραμπ κατά του FBI

Καταγγέλλοντας τις επιτροπές, τις έρευνες και «το μίσος μεταξύ των κομμάτων» που προκλήθηκε από την υπόθεση της ρωσικής ανάμειξης στις προεδρικές εκλογές, ο Ντόναλντ Τραμπ -εν εξάλλω καταστάσει- πέρασε όλο το Σαββατοκύριακο «ανεβάζοντας» ατελείωτα μηνύματα στο twitter! Την… ομοβροντία «τιτιβισμάτων» προκάλεσε η άσκηση δίωξης που ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης την Παρασκευή εναντίον 13 Ρώσων και τριών ρωσικών εταιριών, με την κατηγορία ότι αναμείχθηκαν στην προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές του 2016, με στόχο να ευνοήσουν την υποψηφιότητα Τραμπ. Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η Μόσχα «τα κατάφερε πέρα από τα πιο τρελά της όνειρα», αν ο σκοπός της ήταν πράγματι «να σπείρει τη διχόνοια, την αταξία και το χάος στις Ηνωμένες Πολιτείες».

«Εχουν πεθάνει στα γέλια στη Μόσχα. Ξύπνα, Αμερική!» έγραψε σε ένα μήνυμά του ο Τραμπ, ο οποίος επιτέθηκε στο FBI καθιστώντας το ουσιαστικά υπεύθυνο για το μακελειό στο σχολείο της Φλόριντα, αφού -όπως υποστήριξε- ασχολούνταν τόσο πολύ με την έρευνα για τη ρωσική εμπλοκή, με αποτέλεσμα να χάσει όλα «μηνύματα» που οδηγούσαν στον μακελάρη. Πάντως, το Κρεμλίνο υποστήριξε χθες ότι οι κατηγορίες που προσάπτουν οι αμερικανικές Αρχές σε βάρος 13 Ρώσων και τριών ρωσικών εταιριών δεν περιέχουν καμία απόδειξη ότι το ρωσικό κράτος εμπλέκεται στην υπόθεση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα