Ο «Ιπποκράτης» στο 3ο Forum Υγείας

Το Χαμόγελο του Παιδιού και το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» θα συμμετάσχουν στο 3ο Forum Υγείας, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 17 και τις 18 Μαρτίου, μετά τη συμφωνία……μεταξύ του προέδρου του οργανισμού Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου και του προέδρου του ομίλου ΖΙΤΑ Ζαχαρία Καπλανίδη.

Το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» διαθέτει ωτορινολαρυγγολογικό, παιδιατρικό, οφθαλμολογικό, οδοντιατρικό τμήμα και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, έχοντας προσφέρει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε περισσότερα από 100.000 παιδιά, από το 2002 έως σήμερα.

Ο «Ιπποκράτης» θα προσφέρει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε εκατοντάδες παιδιά που θα προσέλθουν με τους γονείς τους στο 3ο Forum Υγείας 2018 (www.dyoforum.gr).

Στο πλαίσιο του Forum, του οποίου χορηγός επικοινωνίας είναι και η εφημερίδα «δημοκρατία», οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν επιστήμονες για κάθε θέμα που απασχολεί τον άνδρα και τη γυναίκα σε σχέση με την υγεία αλλά και για τη φροντίδα του παιδιού! Η είσοδος και οι εξετάσεις είναι δωρεάν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα