Πικραμμένος: Δεν υπεγράφη καμιά διοικητική πράξη για τιμολόγηση

Αρνήθηκε κάθε κατηγορία ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος (φωτό), διερωτώμενος αν στα 40 χρόνια που υπηρέτησε τη Δικαιοσύνη ακούστηκε κάτι εις βάρος του. Ιδιαίτερα φορτισμένος και με τρεμάμενη φωνή, ο κ. Πικραμμένος (κατά τη διάρκεια της ομιλίας του χειροκροτήθηκε θερμά από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης) υποστήριξε ότι, επί της σύντομης θητείας του, ουδέποτε καταβλήθηκαν χρήματα ούτε στη Novartis ούτε σε άλλη φαρμακευτική, αλλά και πως η υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν υπέγραψε ποτέ καμία διοικητική πράξη για την τιμολόγηση φαρμάκων.

«Οι κατηγορίες εναντίον μου είναι ψεύδη και απαράδεκτες συκοφαντίες. Κατακλύζομαι από συναισθήματα οργής και αγανάκτησης» είπε χαρακτηριστικά, ζητώντας η υπόθεση να φτάσει μέχρι τέλους, «ώστε να λάμψει η αλήθεια και να παραδοθώ άσπιλος στην κοινωνία». Σημείωσε δε, φανερά συγκινημένος, ότι ο ίδιος δεν έχασε ποτέ την ελπίδα και το κουράγιο του, καθώς, αν και αυτή η περιπέτεια τον πίκρανε, τον βοήθησε ταυτόχρονα να «μετρήσει» τους φίλους του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα