Λοβέρδος: «Απαιτώ η επιτροπή να τους βγάλει την κουκούλα!»

Επαναλαμβάνοντας τις λέξεις «άθλιοι» και «κουκουλοφόροι», ο Ανδρέας Λοβέρδος θέλησε να απαξιώσει τους προστατευόμενους μάρτυρες που τον εμπλέκουν στο σκάνδαλο Novartis, ενώ την ίδια στιγμή επιτέθηκε στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για σκευωρία και συμμορία. Ο πρώην υπουργός Υγείας του ΠΑΣΟΚ είπε πως όλα έγιναν «καλώς» επί των ημερών του και υπερασπίστηκε τη μνημονιακή πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου αναφερόμενος στον ΕΟΠΥΥ, στις συντάξεις χηρείας και στο ΕΚΑΣ, ξεχνώντας πάντως ότι ο ελληνικός λαός έστειλε το κόμμα του στα όρια εισόδου στη Βουλή.

Ο κ. Λοβέρδος θεώρησε πως στοχοποιήθηκε επειδή η αντιπολιτευτική φωνή του κάνει ζημιά στον πρωθυπουργό και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ρότα. «Τη δική μου φωνή είναι ελάχιστος για να μπορέσει να τη φιμώσει» είπε χαρακτηριστικά και επιτέθηκε στους μάρτυρες λέγοντας πως «καταθέτουν ασυνάρτητα και αστοιχείωτα γεγονότα. Καταθέτουν μόνο ψεύδη άθλια και συκοφαντικά».

Ο πρώην υπουργός Υγείας του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε ψεύδη όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται στη δικογραφία για την υπόθεση της Novartis και ανέφερε ότι είναι αυτός που μείωσε τη φαρμακευτική δαπάνη.

Ζήτησε, επίσης, ο Ανδρέας Λοβέρδος να αρθεί το καθεστώς του προστατευόμενου μάρτυρα. «Απαιτώ η επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης να τους βγάλει την κουκούλα. Εχει την αρμοδιότητα» τόνισε, προσθέτοντας πως παραβιάστηκαν Σύνταγμα και νόμοι. «Θα συντρίψω όλους όσοι τόλμησαν να αμφισβητήσουν την πολιτική μου τιμή και υπόληψη» ήταν το μήνυμα προς τους βουλευτές της πλειοψηφίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα