Ρωσία: Η «μπλε φάλαινα» ώθησε στον θάνατο ετεροθαλείς αδελφές

Ανησυχία επικρατεί ξανά στη Ρωσία, καθώς οι Αρχές φοβούνται ότι το φονικό παιχνίδι «μπλε φάλαινα», που απευθύνεται σε εφήβους και τους ωθεί στην αυτοκαταστροφή, μέχρι την αυτοκτονία, έκανε ξανά την εμφάνισή του. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκαν οι αυτοκτονίες δύο ετεροθαλών αδελφών, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές στο χιονισμένο οδόστρωμα κάτω από την πολυκατοικία τους.

Ο λόγος για τη 12χρονη Μαρία Βινογκράντοβα και την ετεροθαλή αδελφή της, τη 15χρονη Μαρία Σβατοζάροβα, που για άγνωστους ακόμα λόγους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους πηδώντας στο κενό από τον 10ο όροφο της πολυκατοικίας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής «Daily Mail», η 15χρονη είχε δείξει τον τελευταίο καιρό σημάδια κατάθλιψης, ενώ ήταν εδώ και ημέρες αναστατωμένη.

Η θετή μητέρα της είχε ανησυχήσει, απέδωσε όμως τη συμπεριφορά της θετής της κόρης στη σχέση που είχε με έναν συνομήλικό της. Λογική, ωστόσο, δεν μπορεί να βρει κανείς στους λόγους για τους οποίους η 12χρονη Μαρία είχε παρουσιάσει συμπτώματα κατάθλιψης μαζί με την αδελφή της.

Η Αστυνομία ερευνά τώρα τα τηλέφωνα των κοριτσιών, ώστε να βρει τα άτομα και τις αιτίες που τα οδήγησαν στην αυτοκτονία, καθώς στη Ρωσία εκατοντάδες παιδιά και έφηβοι έχουν πέσει θύματα του φονικού παιχνιδιού που σκορπά ανησυχία στους γονείς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα