Πιάνει λιμάνι ο Μπόμπι Μπράουν

«Ερυθρόλευκος» ο Μπόμπι Μπράουν! Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποφάσισε ότι ο παίκτης που χρειάζεται ο Ολυμπιακός είναι ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος μάλιστα είπε το «ναι» στους Πειραιώτες και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η άφιξή του στην Αθήνα. Εκτός από τις μεταγραφικές εξελίξεις, ο Ολυμπιακός (15-7) έχει και αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς απόψε (21.00, NOVASPORTS 1) υποδέχεται τη Βαλένθια (8-14) για την 23η στροφή της Ευρωλίγκας και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. Στον αντίποδα, στον Παναθηναϊκό η συμμετοχή των Αντετοκούνμπο και Λοτζέσκι στον αυριανό αγώνα κόντρα στη Χίμκι θα κριθεί σήμερα.

Τέλος, η Εθνική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα με την Εσθονία, με τον Αντώνη Κόνιαρη να αποχωρεί από την προπόνηση με διάταση στην αριστερή ποδοκνημική, όμως η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία. Στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου στο βόλεϊ Ανδρών προκρίθηκαν ο Παναθηναϊκός (3-0 τον Εθνικό Πειραιά), ο Ολυμπιακός (3-0 τον Ηρακλή Χαλκίδας), ο ΠΑΟΚ (3-1 την Νίκη Αιγινίου) και ο Ηρακλής (3-0 την ΑΕΚ). Τέλος, επεισόδια σημειώθηκαν αργά χθες στην Καλλιθέα, όταν περίπου 100 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα