Σοκ με Ουάρντα

Ο άσος του Ατρομήτου (δανεικός από τον ΠΑΟΚ) δέχθηκε επίθεση από δύο αγνώστουςΣτιγμές τρόμου έζησε τη νύχτα της Τρίτης ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Αμρ Ουάρντα, όταν δέχθηκε επίθεση στην περιοχή της Καισαριανής από δύο άνδρες, που ήταν οπλισμένοι ο ένας με μαχαίρι και ο άλλος με όπλο.

Ηταν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, όταν ο Αιγύπτιος άσος (που έχει δοθεί δανεικός στον Ατρόμητο από τον ΠΑΟΚ) έφυγε από το κατάστημα ενός φίλου του, όπου είχε παρακολουθήσει αγώνα του Champions League. Ενώ κατευθυνόταν προς το σημείο όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, ξαφνικά τον πλησίασαν δύο άγνωστοι, που τον απείλησαν με μαχαίρι και πιστόλι και άρχισαν να βρίζουν τον ίδιο και την ομάδα στην οποία ανήκει (τον ΠΑΟΚ), χρησιμοποιώντας μάλιστα ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή του και την πατρίδα του.

Τρομοκρατημένος ο ποδοσφαιριστής έφυγε σχεδόν τρέχοντας από το σημείο και μπήκε στο κατάστημα του φίλου του, όπου βρήκε καταφύγιο. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ενημέρωσε τόσο την Αστυνομία όσο και τους υπευθύνους της ΠΑΕ Ατρόμητος για την περιπέτειά του, και αμέσως έφθασαν στο σημείο περιπολικό της Αστυνομίας αλλά και παράγοντες του συλλόγου. Ολοι μαζί κατευθύνθηκαν προς το τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου ο Ουάρντα κατέθετε ως τις 3 τα ξημερώματα. Οπως είπε στους αστυνομικούς, οι δύο οπλοφόροι μάλλον τον καταδίωξαν.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή, ο ένας από τους δράστες φέρεται ότι είπε στον γιο του πως είναι οπαδός του Ολυμπιακού και ότι η επίθεση εναντίον του έχει να κάνει με τον επικείμενο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Κυριακή. Την υπόθεση ανέλαβε τελικά το Τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας, καθώς εκτιμάται ότι δεν έχει να κάνει με ληστρική επιδρομή, αλλά με οπαδική βία, με αφορμή το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα