Εκρυψε έξι κιλά ηρωίνη σε σόλες παπουτσιών!

Συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» 34χρονη από τη Νότιο ΑφρικήΜε έναν ομολογουμένως… ευφάνταστο τρόπο επιχείρησε μια 34χρονη γυναίκα από τη νότια Αφρική να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 6 κιλών και 92 γραμμαρίων.

Η γυναίκα, που έφτασε αεροπορικώς το μεσημέρι της Τρίτης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τη νότια Αφρική μέσω του Αμπού Ντάμπι, έκρυψε την ηρωίνη σε 15 αυτοσχέδιες συσκευασίες, τις οποίες μάλιστα είχε τοποθετήσει επιμελώς σε πάτους υποδημάτων! 

Ωστόσο, παρά την… ευρύτερη κατανόηση που υπάρχει για το πάθος των γυναικών για τα παπούτσια, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν σε έλεγχο, όπου διαπίστωσαν τη μεγάλη αυτή ποσότητα των ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί, στον έλεγχο που διεξήγαγαν, βρήκαν επίσης στην κατοχή της 34χρονης και κατάσχεσαν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ αλλά και δύο συσκευές κινητού τηλεφώνου. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα