Εκκληση από τον Βρεττό

Αίμα ζήτησε ο τραγουδιστής με μια συγκινητική ανάρτησή τουΕκκληση για αίμα απευθύνει ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός μέσα από το Νοσοκομείο Metropolitan, όπου νοσηλεύεται μετά το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη την Καθαρά Δευτέρα. 

Ο τραγουδιστής, ο οποίος επέζησε από θαύμα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η σύντροφός του Σοφία Φυρού ξέφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε σε δέντρο, διανύει την πιο δύσκολη περιπέτεια της ζωής του, καθώς σήμερα ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας για την αποκατάσταση της υγείας του.

Χθες, λίγες ώρες προτού περάσει την πόρτα του χειρουργείου για την πρώτη από τις δύο προγραμματισμένες χειρουργικές επεμβάσεις στο πόδι και το χέρι του (η δεύτερη επέμβαση στη λεκάνη θα γίνει τη Δευτέρα), ανέβασε μία συγκινητική ανάρτηση στο facebook, με την οποία παρακάλεσε όποιον μπορεί να προσφέρει αίμα δηλώνοντας το όνομα Ηλίας Καραβασίλης (Βρεττός είναι το καλλιτεχνικό προσωνύμιό του).

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την υγεία μου. Είμαι πολύ συγκινημένος αλλά ταυτόχρονα μου έχετε δώσει μεγάλη δύναμη για να ξεπεράσω τα προβλήματα των σοβαρών επεμβάσεων που έρχονται και πιστεύω με τη θετική σκέψη σας και τις προσευχές σας θα βγω νικητής. Τέτοιες στιγμές αντιλαμβάνεσαι ότι μερικά μικρά πράγματα μπορούν να βοηθήσουν πολύ κόσμο. Θα σας παρακαλούσα, παρόλο που δεν είναι άμεση ανάγκη, όσοι μπορούν να προσφέρουν αίμα για να βοηθήσουν τόσο εμένα όσο και το σημαντικό έργο της αιμοδοσίας» ανέφερε ο τραγουδιστής.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα