Η τελετή των Οσκαρ «ζωντανά» στο Ολύμπιον Θεσσαλονίκης

Η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ στη Θεσσαλονίκη! Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης την Κυριακή 4 Μαρτίου, δίνοντας την ευκαιρία στους σινεφίλ να παρακολουθήσουν ζωντανά την 90ή Τελετή Απονομής των βραβείων Οσκαρ.

Συγκεκριμένα, από τις 23.00 στο Ολύμπιον θα έχει στρωθεί το κόκκινο χαλί. Μέσα στην αίθουσα θα υπάρχουν μουσικοί και οι διοργανωτές θα έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το παραδοσιακό pre-show, ενώ η τελετή θα αρχίσει στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Πριν από την τελετή απονομής θα διεξαχθεί ένας οσκαρικός σινε-μαραθώνιος, καθώς θα προβληθεί μια σειρά από ταινίες που διεκδικούν φέτος το χρυσό αγαλματίδιο.

Την 1η Μαρτίου στο Ολύμπιον θα προβληθούν τα φιλμ «Εγώ, η Τόνια» (16.00), «The Florida project» (18.30), «Η ψυχή και το σώμα» (20.30) και «The Disaster Artist» (22.30). Στην αίθουσα «Παύλος Ζάννας», πάλι, την ίδια μέρα, θα δει κανείς τα φιλμ «Χωρίς αγάπη» (17.30), «Μια φανταστική γυναίκα» (20.00) και «Αόρατη κλωστή» (22.00).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα