Τι δεν είναι «βιασμός», σύμφωνα με τον Μπράφμαν

Τι είπε ο δικηγόρος του Γουάινστιν«Ολα τα λεφτά» ήταν η συνέντευξη του δικηγόρου του Αμερικανού παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινστιν, Μπέντζαμιν Μπράφμαν (φωτό) στη βρετανική εφημερίδα «Times». Ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι, αν μια γυναίκα «αποφασίσει να έχει σεξουαλικές σχέσεις για να προωθήσει την καριέρα της», αυτό δεν συνιστά «βιασμό»!

«Αν μια γυναίκα αποφασίζει ότι χρειάζεται να έχει σεξουαλικές επαφές με έναν παραγωγό του Χόλιγουντ ώστε να προωθήσει την καριέρα της, και το κάνει, και το βρίσκει αηδιαστικό, αυτό δεν είναι βιασμός» υποστήριξε κυνικά ο Μπράφμαν.

«Πήρατε την εκούσια απόφαση ότι είστε έτοιμες να κάνετε κάτι που σας είναι προσωπικά αποκρουστικό, με σκοπό να προωθήσετε την καριέρα σας, δεν είναι έγκλημα» επέμεινε ο δικηγόρος και συνέχισε: «Η προώθηση μέσω του καναπέ δεν εφευρέθηκε από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν». Οπως τόνισε, η κινηματογραφική βιομηχανία είχε αυτήν τη φήμη «πολύ πριν γεννηθεί ο ίδιος».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπράφμαν είχε εκπροσωπήσει τον πρώην γενικό διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, όταν τον κατήγγειλε για επίθεση μια καμαριέρα του ξενοδοχείου «Sofitel». Ο Αμερικανός δικηγόρος κατάφερε να θέσει την πολύκροτη υπόθεση στο αρχείο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα