Νέα πυρά Κυριάκου για τη μεταγωγή Γιαγτζόγλου

Δεσμεύτηκε για την αντιμετώπιση της βίας και για φυλακές  υψίστης ασφαλείαςΝέα σφοδρά πυρά εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά της κυβέρνησης για «βαρύ πλήγμα στη δημοκρατική νομιμότητα και στο κράτος δικαίου» με αφορμή την επιστροφή στις Φυλακές Κορυδαλλού του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου, ο οποίος κατηγορείται για την αποστολή του τρομοδέματος στον Λουκά Παπαδήμο. 

«Η κυβέρνηση έφτασε στο πρωτοφανές σημείο να διαπραγματεύεται με κατηγορουμένους για τρομοκρατία και εν τέλει να κάνει ό,τι της ζητούν» τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ.
«Η βία και η ανομία, δυστυχώς, επεκτείνονται από το κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις της χώρας. Οι πολίτες νιώθουν ανασφάλεια, καθώς κινδυνεύουν οι ίδιοι και οι περιουσίες τους από διάφορους ανεξέλεγκτους κουκουλοφόρους» σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για «πρόκληση στους πολίτες που αισθάνονται απροστάτευτοι».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι με κυβέρνηση της Ν.Δ. «τα φαινόμενα αυτά θα σταματήσουν αμέσως», τονίζοντας ότι θα παρέχει «πολιτική κάλυψη» στις επιχειρήσεις της Αστυνομίας, καθώς και ότι «οι τρομοκράτες θα μεταφερθούν σε φυλακές υψίστης ασφαλείας».

«Οι πολίτες, ασχέτως πολιτικής και ιδεολογικής τοποθέτησης, απαιτούν ασφάλεια. Να μας έχουν εμπιστοσύνη ότι αυτό θα συμβεί» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης. Στο μεταξύ, ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει, σήμερα και αύριο, περιοδεία σε Σύμη και Ρόδο, όπου αύριο θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην πόλη της Ρόδου, στέλνοντας αυστηρά μηνύματα στην Τουρκία για την προκλητικότητα και την επιθετικότητα που επιδεικνύει.

Χθες το βράδυ ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη και συζήτησε για τις τελευταίες τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ. Σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης στη Σύμη θα συναντηθεί με τη δημοτική Αρχή και φορείς του νησιού, ενώ συναντήσεις θα έχει το απόγευμα με τουριστικούς φορείς στη Ρόδο.

Εκτός Ν.Δ. ο πρόεδρος της Τ.Ο. Κοζάνης για τις μπουνιές σε γήπεδο

Εκτός Ν.Δ. τέθηκε ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης του κόμματος στην Κοζάνη Θωμάς Παπαγούσιας για την εμπλοκή του σε επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Ακαδημία Βοΐου – Κοζάνη στη Νεάπολη την περασμένη Κυριακή, ο κ. Παναγούσιας, όπως κατέγραψαν και οι τηλεοπτικές κάμερες, μεταξύ άλλων, γρονθοκόπησε ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας, ο οποίος μάλιστα φέρεται ότι εξετάζει το ενδεχόμενο υποβολής μήνυσης κατά του δράστη. Αμεση ήταν η αντίδραση του γραμματέα της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος ανακοίνωσε τη διαγραφή του Θωμά Παναγούσια.

«Με την απαράδεκτη εμπλοκή του σε επεισόδια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κοζάνη ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Θωμάς Παναγούσιας είναι αυτονόητο ότι έθεσε μόνος του εαυτόν εκτός κόμματος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα