Μεγάλη «Γιούβε», έστειλε την Τότεναμ σπίτι της

«Μίλησε» η φανέλα! Η Γιουβέντους βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο Γουέμπλεϊ κόντρα στην Τότεναμ, αλλά με μια επική ανατροπή (1-2) κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πετεινοί» ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Σον στο 39′. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, η Γιουβέντους έδειξε χαρακτήρα, έκανε την ολική ανατροπή με τα τέρματα των Ιγκουαΐν (φωτό) (64′) – Ντιμπάλα (67′) και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε, εντός έδρας, με 1-2 από τη Βασιλεία (8′ Ζέσους – 17′ Ελιονούσι, 71′ Λανγκ), ωστόσο με το υπέρ της 4-0 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Τέλος, σήμερα για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ διεξάγονται οι εξής αναμετρήσεις: Στις 20.00: Μίλαν – Αρσεναλ, Ατλέτικο Μαδρίτης – Λοκομοτίβ Μόσχας, Μπορούσια Ντόρτμουντ – Red Bull Σάλτσμπουργκ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Λιόν. Στις 22.05: Λάτσιο – Ντιναμό Κιέβου, Λιψία – Ζενίτ, Μαρσέιγ – Αθλέτικ Μπιλμπάο, Σπόρτινγκ – Πλζεν.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα