Αριστερισμός εναντίον λαού

Υπάρχει συνταγή πρόκλησης του μένους, της οργής και της αγανάκτησης των πολιτών. Την κατέχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ενδοτισμός στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων επαναπολιτικοποίησε τους Ελληνες. Αποτέλεσε τη μαγιά για να φουσκώσει το ποτάμι της διαμαρτυρίας, που άρχισε να δείχνει το μέγεθός του με δύο τεράστια σε όγκο και παλμό συλλαλητήρια. Οι αριστεριστές και οι απολιθωμένες σταλινικές ιδέες, που καθορίζουν την ασκούμενη πολιτική και ελέγχουν τα κυβερνητικά πόστα, υποτίμησαν τον πατριωτισμό των Ελλήνων. Δημιούργησαν μια κοσμοπλημμύρα, η οποία αξιώνει να μην υποχωρήσουμε στο υπό διάλυση κρατίδιο των Σκοπίων.

Το κόμμα
, το οποίο υποτίθεται ότι «αφουγκράζεται» τα λαϊκά προβλήματα και την οικονομική ανάγκη των πενόμενων Ελλήνων, ανεχόταν ζάπλουτα στελέχη του υπουργικού συμβουλίου να αρπάζουν ένα χιλιάρικο τον μήνα ως επιδότηση ενοικίου, αν και τα «πόθεν έσχες» τους είναι παραφουσκωμένα με μετρητά και ακίνητα. Πάλι η κατακραυγή ήταν πάνδημη. Ο εξοργισμένος λαός υποχρέωσε το υπουργικό ζεύγος Αντωνοπούλου – Παπαδημητρίου σε παραίτηση.

Τώρα
που η ελληνική κοινωνία θέλει να ενημερώνεται, επειδή ενδιαφέρεται και συμπάσχει, για την υπόθεση των στρατιωτικών που έχουν αιχμαλωτίσει οι Τούρκοι, βγαίνει στην τηλεόραση ο αρνητής της ποντιακής Γενοκτονίας από τους Τούρκους Νίκος Φίλης και δηλώνει παγερά: «Είναι πολύ σημαντικό, θα κάνουμε κινήσεις για να λυθεί το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν είναι αυτό το μείζον. Το κρίσιμο θέμα σήμερα είναι αυτό; Αυτό ενδιαφέρει τους πολίτες, τους ενδιαφέρει η ειρήνη, η ηρεμία, τους ενδιαφέρει η οικονομία […] Δεν είναι το κεντρικό θέμα της πολιτικής αντιπαράθεσης η υπόθεση της ταλαιπωρίας των στελεχών του Στρατού».

Την αιχμαλωσία
δύο Ελλήνων αξιωματικών από τους προαιώνιους εχθρούς ο κ. Φίλης τη χαρακτήρισε, ενώπιον των δημοσιογράφων και του κοινού, «ταλαιπωρία». Περιφρονώντας τον πόνο, την αγωνία το δράμα των οικογενειών, των φίλων και των συναδέλφων των αιχμαλώτων στρατιωτικών, ο νυν βουλευτής και πρώην υπουργός μίλησε για λογαριασμό των πολιτών και είπε, ο ανεκδιήγητος, ότι τους ενδιαφέρουν η ειρήνη, η ηρεμία, η οικονομία – υπονοώντας, δηλαδή, ότι εύκολα θα αντάλλασσαν τους αξιωματικούς με το βόλεμά τους.

Φυσικά,
λησμόνησε ο προκλητικός Φίλης ότι η ειρήνη, η ηρεμία και η οικονομία είναι τρεις τομείς του συλλογικού βίου που έχουν υπονομευτεί από την πολιτική της κυβέρνησης, την οποία στηρίζει. Η ειρήνη, η ηρεμία και η οικονομία προϋποθέτουν και τον σεβασμό της εθνικής αξιοπρέπειας κάθε λαού. Και αυτή κάθε ημέρα προσβάλλεται βάναυσα από την εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας.

Περισσεύουν
από τον πολιτικό κόσμο οι αριστερίστικοι σουσουδισμοί. Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι άνθρωποι που να κατανοούν τις ανάγκες του έθνους και του λαού, και να ανταποκρίνονται θετικά.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα