Τον πήρε και τον σήκωσε

Ο ΠΑΟ ξέσπασε στον Πανιώνιο (97-53) μετά την ήττα στη Μαδρίτη για την ΕυρωλίγκαΑπό τη
Μαρία Τσίχλα

Πλήρωσε τα «σπασμένα» του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη ο Πανιώνιος! Οι «πράσινοι» βρήκαν αντίδραση μετά την ήττα στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ και επικράτησαν κάνοντας επίδειξη δύναμης του «Ιστορικού» με 97-53 στο «Νίκος Γκάλης».

Αυτή ήταν η 18η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έχει χρόνο για ξεκούραση, καθώς αύριο θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Κύμη (18.00) για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος κατάφερε να μείνει όρθιος μόλις για 13 λεπτά, καθώς στη συνέχεια το «Τριφύλλι» πάτησε τέρμα το γκάζι και δεν του άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης. Στον αντίποδα, η ΑΕΚ πέρασε διά πυρός και σιδήρου από την Αμαλιάδα, με τους Πάντερ (48” πριν από το φινάλε) και Γκριν (14,5” πριν από το φινάλε) να «εκτελούν» στο φινάλε τον Κόροιβο με δύο τρίποντα, χαρίζοντας τη νίκη με 77-75 στην «Ενωση».

Σχετικά με το Λαύριο, πήρε ακόμα μία μεγάλη νίκη με ανατροπή, καθώς επικράτησε με 77-71 του Κολοσσού στο Βενετόκλειο, την ίδια ώρα που ο Φάρος πήρε σημαντική νίκη εκτός έδρας κόντρα στα Τρίκαλα (74-65), κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Α1, ενώ ο Προμηθέας κέρδισε την Κύμη στην έδρα της πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ (73-68). Η 18η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί σήμερα με τον αγώνα Ρέθυμνο – Ολυμπιακός (16.00, ΕΡΤ2), ενώ έναν αγώνα λιγότερο έχουν οι Αρης και ΠΑΟΚ, καθώς το μεταξύ τους ντέρμπι αναβλήθηκε λόγω αιτήματος της Αστυνομίας και θα οριστεί εκ νέου από τον ΕΣΑΚΕ.

Τέλος, όπως όλα δείχνουν, ο Αρης βρήκε λύση στα διοικητικά προβλήματά του, καθώς ο Δημήτρης Γουλιέλμος έχει έρθει σε συμφωνία με τον ισχυρό άντρα της «κίτρινης» ΚΑΕ Νίκο Λάσκαρη και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωσή της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα