Ξεμπλοκάρουν… μαζί φαρμακευτική κάνναβη και έργα στο Ελληνικό

Την αισιοδοξία του ότι τα έργα στο Ελληνικό θα αρχίσουν το φθινόπωρο εξέφρασε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, ο οποίος, μιλώντας στην ΕΡΤ, εκτίμησε επίσης ότι την ίδια περίοδο θα αρχίσουν οι επενδύσεις σε φαρμακευτική κάνναβη. «Θα έχουμε μπουλντόζες τον Οκτώβριο» ανέφερε ο κ. Πιτσιόρλας για την αξιοποίηση του Ελληνικού και πρόσθεσε ότι «επίκειται σύντομα η συνεδρίαση της Επιτροπής Παιγνίων για την άδεια καζίνου».

Οσον αφορά τη φαρμακευτική κάνναβη, υποστήριξε ότι θα δούμε να εγκαθίστανται το φθινόπωρο οι πρώτες επενδύσεις. Εξάλλου, έκανε ειδική αναφορά στην προσπάθεια τόνωσης των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων στην Κίνα.

Οπως σημείωσε, η Ελλάδα θα είναι τιμώμενη χώρα στην επόμενη τεράστια έκθεση της Σανγκάης, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για την ενίσχυση του διμερούς εμπορίου. Επίσης, τον Απρίλιο θα συνεδριάσει στο Πεκίνο η μεικτή διοικητική επιτροπή, με στόχο να ανοίξει περαιτέρω η κινεζική αγορά.
Ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης αναφέρθηκε ακόμα στο ζήτημα των ναυπηγείων, λέγοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να αναβιώσει η ναυπηγοεπισκευαστική δραστηριότητα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον κ. Πιτσιόρλα, με την απόφαση του Πρωτοδικείου για την είσοδο ειδικού διαχειριστή στο Ναυπηγείο Σκαραμαγκά ξεκινά η διαδικασία εξυγίανσης της εταιρίας. Ο υφυπουργός δήλωσε ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και για το Νέωριο της Σύρου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα