«Λάθος κρεβάτι» στο Αρατος!

Η Νίνα Μυλωνά μιλά για την παράσταση, αλλά με το βλέμμα της στραμμένο στις καταστάσεις του σήμεραΑπό την
Ελένη Σκάρπου

Σε μια εποχή και μια περίοδο που χρειαζόμαστε το γέλιο, αλλά δεν το εκβιάζουμε με οποιονδήποτε τρόπο, οι κωμωδίες καταστάσεων σίγουρα μας μεταφέρουν σε έναν κόσμο πιο δικό μας, όπου μπορούμε να μπούμε και να ταυτιστούμε, να μπούμε και να απενοχοποιήσουμε τις σκέψεις μας, να μπούμε και να δούμε με τα μάτια μας την ανθρώπινη πραγματικότητα.

Tο «Sorry, λάθος κρεβάτι» αποτελεί μια τέτοια παράσταση και θα μας περιμένει στη σκηνή του θεάτρου Αρατος κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.30. Εδώ ένα ζευγάρι αναγκάζεται έπειτα από ένα πολύωρο ταξίδι να καταφύγει αργά τη νύχτα σε ένα άθλιο μοτέλ προκειμένου να ξεκουραστεί. Σε αυτό τίποτε δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά, ενώ ο ιδιοκτήτης του δείχνει αρκετά παράξενος.

Η νευρικότητα και η κούραση οδηγούν το ζευγάρι σε μια απίστευτη ρήξη. Η έλευση νέων πελατών στο μοτέλ προκαλεί αλυσιδωτές παρεξηγήσεις και φέρνει απίστευτες αποκαλύψεις. Τελικά, τι μυστικά κρύβουν το εν λόγω ξενοδοχείο και οι ένοικοί του; Ολα θα τα μάθουμε στο σανίδι από τους Αχιλλέα Δημητριάδη, Σταύρο Δουκουζγιάννη, Νίνα Μυλωνά, Κική Σπύρου και Βασίλη Τσικάρα. Ο τελευταίος υπογράφει τη σκηνοθεσία και μας υπόσχεται αγνές στιγμές γέλιου, στις οποίες μας εισάγει η ηθοποιός Νίνα Μυλωνά.

Επικοινωνία

«Είναι ένα έργο το οποίο πραγματεύεται τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων και κυρίως ενός ζευγαριού. Συγκεκριμένα, θα δούμε τι συμβαίνει όταν υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας και κατανόησης μέσα στη σχέση. Δεύτερο και πολύ σημαντικό είναι όλο αυτό που θίγεται για τη σωστή χρήση του internet, κάτι το οποίο στις μέρες μας είναι πολύ σοβαρό. Η λάθος χρήση του μπορεί να αποβεί μοιραία. Ο ρόλος μου είναι αυτός της Σόνιας. Θα έλεγα ότι είναι υποκριτικά μια πρόκληση για έναν ηθοποιό, λόγω της διπλής της φύσης, και έχει μεγάλο ενδιαφέρον ως χαρακτήρας.

Δεδομένου ότι το “Sorry, λάθος κρεβάτι” είναι μια κωμωδία ανατροπών, πιστεύω πως το καλύτερο σημείο του είναι ότι οι ανατροπές δεν συμβαίνουν μόνο σε καταστάσεις, αλλά και στους ίδιους τους χαρακτήρες του έργου» αναφέρει η Νίνα, που αυτού του είδους οι κωμωδίες είναι ιδιαίτερα απολαυστικές για εκείνη πάνω στη σκηνή.

«Η αλήθεια είναι ότι απολαμβάνω πολύ τη διάθεση του κοινού στις κωμωδίες αυτές και ας μην ξεχνάμε ότι η κωμωδία είναι κάτι πολύ ευχάριστο για ηθοποιό και θεατή σε κάθε παράσταση, αλλά και για τον ηθοποιό ξεχωριστά στις πρόβες που κάνει» επισημαίνει η ίδια και εξομολογείται ότι το μυστικό του να γίνεσαι προσιτός στο κοινό είναι να είσαι απλός και ευάλωτος μπροστά του. Εκείνη το έχει θέσει ως στόχο και το εφαρμόζει. Ως νεαρή ηθοποιός, η Νίνα Μυλωνά αναμετράται με τα δύσκολα, αλλά όχι λόγω εποχής, όπως δηλώνει.
«Πιστεύω ότι το επάγγελμα του ηθοποιού βρισκόταν ανέκαθεν σε κρίση, πόσο μάλλον σήμερα. Ισως, όμως, επειδή είμαι ακόμη ονειροπόλα να θεωρώ ότι αν θέλεις κάτι πολύ, με έναν μαγικό τρόπο εκείνο ξέρει τον δρόμο και σε βρίσκει».

Βρήκε τη δική της θεατρική οικογένεια

Στον δικό της δρόμο βρέθηκαν το θέατρο Αρατος και η ομάδα του και μέσα σε αυτήν ανακάλυψε το στοιχείο της θεατρικής οικογένειας.
«Για μένα η συγκεκριμένη ομάδα είναι κάτι σαν οικογένεια. Αισθάνομαι ότι εκεί βρίσκονται άνθρωποι δικοί μου και φυσικά ευγνωμονώ τον Βασίλη Τσικάρα, που μου έδειξε εμπιστοσύνη και με δέχτηκε στην ομάδα του» λέει η Νίνα, που αντιμετωπίζει την υποκριτική ως ένα αέναο ταξίδι με πολλές εμπνεύσεις και μονοπάτια.
«Νομίζω ότι το ταξίδι δεν σταματά πουθενά και επειδή είμαι αχόρταγη θα ήθελα να δοκιμάσω τα πάντα πάνω στη σκηνή, ώσπου τουλάχιστον να βρω προς ποια κατεύθυνση κλίνω περισσότερο. Θαυμάζω διάφορους ηθοποιούς για διάφορα πράγματα. Αυτό που θέλω και εύχομαι είναι απλώς να είμαι καλή σε αυτό που κάνω και να το κάνω όσο περισσότερο μπορώ» καταλήγει και μας εγείρει την περιέργεια για τη Σόνια της παράστασης, έτσι όπως εκείνη την έχει ενσαρκώσει.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα