Πνιγμός-θρίλερ συμβολαιογράφου

Ολα δείχνουν ότι αυτοκτόνησε η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλονίκης, που κατηγορήθηκε για υπεξαίρεση 500.000 €Σοκ στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της πρώην προέδρου του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης Ιωάννας Μπιλίση-Χρουσαλά. Το άψυχο σώμα της συμβολαιογράφου εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι, στις 14.30, στη θαλάσσια περιοχή του Κτήματος Καραγκιόζη, στην Περαία.

Η εξέταση της σορού, που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί από ιατροδικαστή σήμερα το πρωί.

Τα ευρήματα εκτιμάται πως θα ρίξουν άπλετο φως αναφορικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες η Ιωάννα Μπιλίση-Χρουσαλά άφησε την τελευταία της πνοή. Μέχρι στιγμής αποκλείεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ όλες οι ενδείξεις συνηγορούν πως πρόκειται για αυτοχειρία.

Το πτώμα της Ιωάννας Μπιλίση-Χρουσαλά εντόπισαν περίοικοι της περιοχής, που αμέσως κάλεσαν το Λιμενικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες είδαν την πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης να βγάζει τα ρούχα της, να μένει με τα εσώρουχα και να μπαίνει στη θάλασσα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε πάνω της την ταυτότητά της. Στα ρούχα της βρέθηκε, επίσης, σημείωμα, στο οποίο δεν αναφέρεται στους λόγους που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, αλλά ζητάει συγγνώμη από τα παιδιά της για διάφορα κληρονομικά ζητήματα.
Η Ιωάννα Μπιλίση-Χρουσαλά ήταν πολύ γνωστή στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, καθώς υπήρξε για χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Συμβολαιογράφων, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε βρεθεί στη μέση της διαμάχης για τους πλειστηριασμούς. Τον περασμένο Νοέμβριο εις βάρος της είχε ασκηθεί κακουργηματική ποινική δίωξη, έπειτα από καταγγελία για υπεξαίρεση χρημάτων από πλειστηριασμούς περίπου 500.000 ευρώ.

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που εμπλέκουν το όνομά μου, δηλώνω ότι είναι ανακριβή και παραπλανητικά, καθώς δεν οφείλεται εκ μέρους μου κανένα απολύτως ποσό στο Ελληνικό Δημόσιο. Είμαι έτοιμη κάθε στιγμή να παράσχω τεκμηριωμένες εξηγήσεις γι’ αυτό, εφόσον κληθώ από τα αρμόδια όργανα, και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη» είχε δηλώσει τότε η πρώην πρόεδρος των συμβολαιογράφων.
Η υπόθεση αφορούσε περίπου 10 πλειστηριασμούς ακινήτων, που διενεργήθηκαν το 2015.

Σύμφωνα με την αναφορά που είχε υποβάλει η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, το ποσό της υπεξαίρεσης υπολογιζόταν σε περίπου 500.000 ευρώ. Πρόκειται για χρήματα που προέρχονταν από πλειστηριασμούς και θα έπρεπε να κατατεθούν σε διάστημα τριών ημερών στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα