Ονειρο η Σεβίλλη

Αλωσε με 2-1 το «Ολντ Τράφορντ» και πέρασε στους «8» του Τσάμπιονς ΛιγκΑπό τo
Χάρη Δάντση

Eφιαλτικό ήταν το σενάριο για τη Γιουνάιτεντ στο «θέατρο των ονείρων»! Η Σεβίλλη, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπεν Γεντέρ, άλωσε (1-2) το «Ολντ Τράφορντ» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γάλλος επιθετικός των Σεβιγιάνων αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του Βιντσέντζο Μοντέλα, καθώς στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε το 0-1 στο 74′ και στη δεύτερη το 0-2 στο 78′. 

Ετσι, η ισπανική ομάδα θα δώσει ξανά το «παρών» στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ύστερα από τη σεζόν 1957-1958, δηλαδή έπειτα από 60 χρόνια! Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Μάντσεστερ του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν να μειώσει σε 1-2 (καταδικαστικό μετά το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού) με τον Λουκάκου στο 84′.

Στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα βρεθεί και η Ρόμα του Κώστα Μανωλά. Η παρέα του Ελληνα στόπερ (αγωνίστηκε σε όλο το ματς και ήταν από τους κορυφαίους) επικράτησε 1-0 της Σαχτάρ στο Ολίμπικο και παρά την ήττα της με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι προκρίθηκε ύστερα από 10 χρόνια και μόλις για τέταρτη φορά στην ιστορία της στους «8». Το γκολ πρόκρισης πέτυχε ο Τζέκο στο 52ο λεπτό! Από τους Ουκρανούς αποβλήθηκε ο Ορντετς στο 79′, ενώ θα έπρεπε να πάρει τον δρόμο προς τα αποδυτήρια, και ο Φακούντο Φερέιρα, που έσπρωξε ball boy και έπεσε πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες! Θυμίζουμε ότι στα προημιτελικά μαζί με Σεβίλλη και Ρόμα θα βρεθούν οι Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης και απομένουν ακόμη δύο κενές θέσεις για την ολοκλήρωση του παζλ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα