Η ΑΕΚ κατέθεσε φάκελο με όσα έγιναν μέσα στην Τούμπα

Καταθέτοντας έναν ογκώδη φάκελο με στοιχεία, η ΑΕΚ προχώρησε σε καταγγελία στον αθλητικό εισαγγελέα όσων έλαβαν χώρα το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας.Σκοπός της «Ενωσης» είναι να χρησιμοποιηθεί όλο το υλικό της υπόθεσης. Μάλιστα, οι άνθρωποι του συλλόγου, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο και εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Μηνά Λυσάνδρου, δούλευαν σε φουλ ρυθμούς μέχρι το βράδυ της Τρίτης για να ετοιμάσουν τον σχετικό φάκελο. Το υλικό που υπάρχει από το ματς της Κυριακής είναι τεράστιο (φωτογραφίες, βίντεο, δημοσιεύματα, μαρτυρίες κι άλλα…). Από εκεί και πέρα, αντίθετη είναι η ΑΕΚ στη σκέψη – πρόταση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ακόμα και κεκλεισμένων των θυρών, ώστε να διεξαχθούν οι αγώνες στις επόμενες αγωνιστικές. Οι φίλαθλοι δεν έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα και η ΑΕΚ είναι υπέρ της επανέναρξης αλλά με κόσμο στις εξέδρες. 

Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Μανόλο Χιμένεθ βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις στα Σπάτα και προπονήθηκαν κανονικά. Για ακόμα μία φορά απών ήταν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Τέλος, μία ημέρα διαλείμματος από τις εργασίες στο οικόπεδο της ΑΕΚ ήταν η χθεσινή. Οι εργάτες του γηπέδου της «Ενωσης» στάθηκαν στο πλευρό του κλάδου τους, που είχε προκηρύξει εδώ και εβδομάδες πανελλαδική – πανοικοδομική απεργία. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν πάλι σήμερα και το εργοτάξιο θα φουλάρει ξανά για το χτίσιμο της Αγια-Σοφιάς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα