Ομιλος Διβάνη: Γενέθλια με «ειδικά» πακέτα προσφορών

Συμπληρώνει εξήντα χρόνια παρουσίας στον κλάδο της φιλοξενίας με επετειακές δράσεις και ενέργειες αναβάθμισηςΕξήντα χρόνια παρουσίας συμπληρώνει φέτος ο όμιλος Διβάνη στον κλάδο της φιλοξενίας, πραγματοποιώντας μια σειρά επετειακών δράσεων και συνεχίζοντας σημαντικές ενέργειες αναβάθμισης καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018.

Οι επισκέπτες όλων των ξενοδοχείων του ομίλου θα μπορούν να επιλέξουν ένα από τα ειδικά διαμορφωμένα επετειακά πακέτα διαμονής ή χαλάρωσης στα spa.
Ο όμιλος αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα). Η αρχή έγινε το 1958, όταν ο Αριστοτέλης Διβάνης, ακολουθώντας τη συμβουλή του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή για την ενασχόληση με τον τουρισμό και τη φιλοξενία, εγκαινίασε το πρώτο ξενοδοχείο στα Τρίκαλα.

Η επέτειος των 60 χρόνων αποτελεί ορόσημο για τη συνέχιση του έργου ανακαινίσεων που έχει αρχίσει ο όμιλος από την προηγούμενη χρονιά.

Μεταξύ άλλων, στο ιστορικό «Divani Caravel» έχει ήδη ανακαινιστεί σημαντικός αριθμός δωματίων και σουιτών, με αποκορύφωμα τη δημιουργία της νέας κατηγορίας πολυτελών δωματίων Divine Suites. «Μια ιδέα στην Ελλάδα της δεκαετίας του 1950, που έκανε δειλά τα πρώτα της βήματα στον τουρισμό, έγινε πράξη και σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας και έναν από τους λίγους αμιγώς ελληνικών συμφερόντων.

Οι δυσκολίες ήταν πολλές, ιδιαίτερα τα τελευταία εννέα χρόνια, αλλά οι γερές βάσεις μάς βοήθησαν να μείνουμε όρθιοι» σημείωσε ο Σπύρος Διβάνης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα