Ολα Τούμπα με Κυριάκο!

Ο Παπαδόπουλος είναι ο στόχος του Σαββίδη, ενώ προχωράει κανονικά το πρότζεκτ για το νέο γήπεδοΑπό τον 
Χρήστο Παπαγιάννη

Να ρίξει τα τσιμέντα… με Κυριάκο Παπαδόπουλο πριν καν εγκαινιαστεί η «Νέα Τούμπα» θέλει η διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον του συλλόγου και συγκεκριμένα την ανακαίνιση της Τούμπας έστειλε ο Γιώργος Σαββίδης, μέσω ανάρτησής του στο instagram: «Δεν έχει σημασία τι απόφαση θα πάρουμε, αυτό δεν θα αλλάξει τις προθέσεις μας και τις υποχρεώσεις μας απέναντι στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μόνο ΠΑΟΚ. Νέα Τούμπα». 

Εξάλλου, πλέον οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» αναμένουν μονάχα τη νομοθετική ρύθμιση από τη Βουλή, που θα τους επιτρέψει να υλοποιήσουν τα απαραίτητα αναμορφωτικά έργα στο Καυτανζόγλειο, ώστε να πληροί τι προϋποθέσεις της UEFA. Υπενθυμίζουμε, ότι η διοίκηση των «ασπρόμαυρων» είχε έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τους υπεύθυνους του γηπέδου για ενοικίαση διάρκειας 2+1 χρόνων (όσο θα ανακαινίζεται η Τούμπα).

Τα πλεονεκτήματα

Πέραν της ενδυνάμωσης του συλλόγου μέσω ενός υπερσύγχρονου γηπέδου, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται και η ενίσχυσή του με ποιοτικούς παίκτες όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο Ελληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός με μακρόχρονη καριέρα στα γήπεδα της Γερμανίας (Σάλκε, Μπάγερν Λεβερκούζεν, Λιψία και Αμβούργο) θεωρείται μια εξαιρετική λύση από τους ιθύνοντες του συλλόγου εν όψει καλοκαιριού. Εκτός από εμπειρία, διαθέτει την προοπτική να εξελιχθεί σε ηγετική προσωπικότητα μέσα στα αποδυτήρια λόγω και της δεδηλωμένης αγάπης του για τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, η χρονική συγκυρία ευνοεί τις βλέψεις των «ασπρόμαυρων» για επαναπατρισμό του 26χρονου αμυντικού, καθώς το Αμβούργο είναι μια «ανάσα» από τον πρώτο υποβιβασμό της ιστορίας του. 

Εχοντας μόλις 18 βαθμούς οι «δεινόσαυροι» βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα (18οι) και η κατάσταση είναι έκρυθμη στα αποδυτήρια. «Δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξα, είναι ντροπή να μην παίζουν οι έμπειροι παίκτες», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ελληνα οπισθοφύλακα για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στην προχθεσινή ήττα της ομάδας του από τη Χέρτα (1-2).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα