Τσουνάμι εξελίξεων στον Παναθηναϊκό

Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που έρχεται για τον Παναθηναϊκό!Μετά τη νέα επίσκεψη των οργανωμένων στο σπίτι του Αλαφούζου για να διαμαρτυρηθούν έρχονται νέες κινητοποιήσεις από τον απλό κόσμο και μάλιστα θα έχουν τη μορφή χιονοστιβάδας, αν οι εξελίξεις στο οικονομικό παραμείνουν ως έχουν και η ομάδα συνεχίσει να ακροβατεί.

Οι εξελίξεις, πάντως, τρέχουν κι ίσως αλλάξει άρδην η κατάσταση. Συγκεκριμένα, εκτός απροόπτου, εντός της εβδομάδας θα έρθουν οι «συμπαίκτες» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (φωτό) για επαφές με την κυβέρνηση, ώστε να προχωρήσει το τεράστιο project του ΟΑΚΑ. Μια εξέλιξη αρκετά σημαντική, που θα φανερώσει θετικές εξελίξεις και θα βάλει την υπόθεση στην τελική ευθεία, μέχρι τις υπογραφές στη σύμβαση για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 99 χρόνια. Υπογραφές που θα σημάνουν ταυτόχρονα την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ και την είσοδο σε αυτήν του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο ο Αλαφούζος οφείλει να πληρώσει τα πάντα έως 31 Μαρτίου προκειμένου και την υστεροφημία του να σώσει και την ομάδα.

Πάντως, απόλυτα αρνητικός στην προσέγγιση του Παναθηναϊκού για διακανονισμό των οφειλομένων του εμφανίζεται ο Γενς Βέμερ, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της «πράσινης» ΠΑΕ, που διαψεύδει την πρόσφατη δήλωση του δικηγόρου του Γερμανού παίκτη ότι δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση από το «Τριφύλλι». Ο Παναθηναϊκός πρότεινε να πάρει μία δόση των 100.000 ευρώ (από 50.000 για δύο εβδομάδες) και οκτώ δόσεις των 50.000 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα