Golden boy

Μόνιμα στην κορυφή του κόσμου ο Πετρούνιας, που κατέκτησε το 8ο συνεχόμενο χρυσό σε μεγάλη διοργάνωσηΑπό τη
Μαρία Τσίχλα

Ακόμη ένας θρίαμβος για τον Λευτέρη Πετρούνια! Ο «άρχοντας των κρίκων» κατέκτησε το όγδοο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιό του, καθώς ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης AGF Trophy, που έγινε στο Μπακού.

Στο πρώτο αγωνιστικό τεστ της χρονιάς για τις Εθνικές ομάδες, ο Λευτέρης Πετρούνιας επιβεβαίωσε τη σαφή ανωτερότητά του και επικράτησε με 15.333 βαθμούς, εκτελώντας υπό τους ήχους του «Ζορμπά» το βελτιωμένο σε σχέση με πέρυσι πρόγραμμά του, που έχει συντελεστή δυσκολίας 6,40. Μάλιστα, μετά τη νίκη του ο σπουδαίος Ελληνας γυμναστής αποκάλυψε μέσω ανάρτησής του στο Instagram ότι αγωνίστηκε με υψηλό πυρετό. «Ενα ακόμη χρυσό, για να μπει καλά το 2018… Φτάνοντας εδώ χωρίς να βρίσκομαι σε πολύ καλή φόρμα και με μια ίωση που με ταλαιπωρούσε με υψηλό πυρετό… Τα καταφέραμε και τέλος… Μέσα τα κεφάλια, γιατί υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά μας!! Σας ευχαριστώ όλους» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαζί του στον τελικό των κρίκων αγωνίστηκε και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο οποίος κατέκτησε την τέταρτη θέση με 14.700 βαθμούς. Με μετάλλιο θα επιστρέψει στην Ελλάδα και η Ιωάννα Ξουλόγη, η οποία ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στις ασκήσεις εδάφους, συγκεντρώνοντας 12.733 βαθμούς, ενώ στην πέμπτη θέση έμεινε η 16χρονη Εβελίνα Μάγια. Οι δύο Ελληνίδες αγωνίστηκαν και στον τελικό της δοκού ισορροπίας, όπου η Ξουλόγη τερμάτισε τέταρτη και η Μάγια έβδομη. Σχετικά με τον Βλάση Μάρα, κατετάγη τέταρτος με 14.100 βαθμούς στο μονόζυγο, εκτελώντας ένα εύκολο για τις δικές του δυνατότητες πρόγραμμα, στην επανεμφάνισή του στους αγώνες έπειτα από 11 μήνες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα