Ηθελαν να αυτοκτονήσουν οι δυο αδελφές

Τον απόλυτο εφιάλτη φέρεται ότι βίωναν μέσα στο σπίτι τους στο Δήλεσι οι δύο ανήλικες αδελφές που το έσκασαν την περασμένη Δευτέρα, καθώς δεν άντεχαν πλέον τη βία που δέχονταν από τον πατέρα τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται στο φως για το δράμα που ζούσαν η 16χρονη Εμμανουέλα και η 17χρονη Ντενίσα, ο πατέρας τους ήταν μονίμως μεθυσμένος και απειλούσε ότι θα τις σκοτώσει σε περίπτωση πού τολμούσαν να φύγουν από το σπίτι!

Οπως καταγγέλλουν οι δύο κοπέλες, οι ακραίες συμπεριφορές των γονιών τους, που τις ξυλοκοπούσαν καθημερινά, τις είχαν σπρώξει στο παρελθόν στην αυτοκτονία. Μάλιστα η 17χρονη Ντενίσα είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει δύο φορές, μια με μαχαίρι και μια με αλυσοπρίονο. Αλλά και η μικρότερη αδελφή της είχε επιχειρήσει το περασμένο Πάσχα να βάλει τέρμα στο μαρτύριό της, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Σε χειρόγραφο σημείωμά της εξηγούσε τους λόγους που ήθελε αυτοκτονήσει, ωστόσο, όταν ο πατέρας της το διάβασε, αποφάσισε να μην τη μεταφέρει στο νοσοκομείο φοβούμενος ότι θα αποκαλυφθεί το σκοτεινό μυστικό του! Ετσι, δεν δίστασε να την αφήσει αβοήθητη, τη στιγμή που η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο. Λίγες ημέρες προτού πάρουν την απόφαση να φύγουν οριστικά από το σπίτι, τα δύο κορίτσια είχαν βρει προσωρινή στέγη στο σπίτι μιας φίλης τους. Ομως, όταν επέστρεψαν στο δικό τους, ο πατέρας χτυπούσε λυσσαλέα τη 16χρονη και η μητέρα τη 17χρονη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα