Ο Αλέξης τάζει τώρα νέες θέσεις εργασίας

Προεκλογικοί τόνοι κατά την επίσκεψή του στις ΚυκλάδεςΣτις Κυκλάδες βρέθηκε χθες ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να εγκαινιάσει την ηλεκτρική διασύνδεση των νησιών με την ηπειρωτική Ελλάδα. 

Αρχικά ο πρωθυπουργός από τη Σύρο χαρακτήρισε σημαντικό το έργο και μίλησε για την ανάπτυξη που θα φέρει στο νησί η επαναλειτουργία των ναυπηγείων στο Νεώριο.
«Βγαίνουμε από την κρίση, δουλεύουμε για νέες θέσεις εργασίας και για μια δίκαιη ανάπτυξη, που θα μοιραστεί δίκαια στον λαό μας και όχι μονάχα σε μια ελίτ, η οποία όλα τα προηγούμενα χρόνια έπαιρνε την κρέμα και άφηνε όλο το υπόλοιπο για τη μεγάλη πλειοψηφία» τόνισε ο πρωθυπουργός, ο οποίος φορώντας κράνος επιθεώρησε τα εξελισσόμενα έργα.

Ακολούθως, ο κ. Τσίπρας μετέβη στην Τήνο, όπου, μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό της Παναγίας, εκφράζοντας την πίστη ότι «η Εκκλησία είναι κλήρος και λαός, όχι μόνο κλήρος». Νωρίτερα, είχε συναντηθεί με τον δήμαρχο του νησιού Ιωάννη Σιώτο, απηύθυνε χαιρετισμό στους κατοίκους και τους τοπικούς φορείς στο Ιδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού και ξεναγήθηκε στην έκθεση του Ιωάννη Χαλεπά. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτησή του στο twitter: «Επίσκεψη στην Τήνο, έναν τόπο εξαιρετικής ομορφιάς και λαμπρής καλλιτεχνικής παράδοσης, και συνάντηση με τον δήμαρχο του νησιού κ. Ιωάννη Σιώτο».

Στον δρόμο προς τη συνάντηση με τον δήμαρχο, ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και καταστηματάρχες τουριστικών επιχειρήσεων και τοπικών προϊόντων. Οσον αφορά πάντως την ηλεκτρική διασύνδεση των νησιών με την ηπειρωτική Ελλάδα, έντονη ήταν η αντίδραση της Ν.Δ. και της ΔΗ.ΣΥ. όσον αφορά την πατρότητα του έργου. «Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα εγκαινιάζει σήμερα την ολοκλήρωση ενός έργου που όχι μόνο δεν πίστεψε, αλλά εμπόδισε ακόμη και την υλοποίησή του» ήταν το σχόλιο του βουλευτή Κυκλάδων της Ν.Δ. Γιάννη Βρούτση, που σημείωσε:
«Το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία του Αιγαίου σχεδιάστηκε, αδειοδοτήθηκε, δημοπρατήθηκε και άρχισε να υλοποιείται από την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά».

Εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο Γιάννης Μανιάτης δήλωσε: «Γι’ άλλη μια φορά, και απρεπής και χωρίς στοιχειώδη πολιτική γενναιότητα ο Α. Τσίπρας. Εγκαινίασε το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων χωρίς να αναφέρει ότι δεν είναι έργο της κυβέρνησής του».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα