Τον «καίει» ο Κομίνης

Υπόμνημα «φωτιά» από τον διαιτητή που ισχυρίζεται ότι ο Γκαγκάτσης τού είπε να κατακυρώσει το ματς υπέρ του ΠΑΟΚ«Εκθέτει» τον ΠΑΟΚ ο Κομίνης! Το περιεχόμενο του πρόσθετου υπομνήματος του διαιτητή του ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι άκρως επιβαρυντικό για τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς υποστήριξε ότι ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης τού ζήτησε να κατακυρώσει τον αγώνα υπέρ των γηπεδούχων!

«Από τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση μού ζητήθηκε να καταγράψω στο φύλλο αγώνα δήλωση πως ο ως άνω αγώνας θα πρέπει να κατακυρωθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Του υπέμνησα πως παρόμοια καταγραφή δεν είναι δυνατόν να γίνει στο φύλλο αγώνα, καθώς συνιστά αυτοτελή ένσταση, η οποία, όπως προκύπτει από τον συνδυασμό των διατάξεων των άρθρων 15 και 23 ΚΑΠ/ΕΠΟ, υποβάλλεται μόνο ενώπιον των αρμόδιων οργάνων» ανέφερε συγκεκριμένα ο ρέφερι από τη Θεσπρωτία, επαναλαμβάνοντας κατά τα άλλα όσα ισχυρίστηκε στο φύλλο αγώνα. Δηλαδή, ότι «κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στα αποδυτήρια, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ Μηνάς Λυσσάνδρου μού δήλωσε ότι μετά τη βίαιη είσοδο του κ. Σαββίδη, ο οποίος οπλοφορούσε, και όσα επακολούθησαν μαζί με τους συνοδούς του στον αγωνιστικό χώρο (τα οποία αναγράφονται παραπάνω), εμείς, ως ΑΕΚ, αδυνατούμε να εισέλθουμε στον αγωνιστικό χώρο, λόγω μεγάλης έντασης και ανασφάλειας, και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι τρομοκρατημένοι από τα ανώτερα γεγονότα”. Κατόπιν όλων των παραπάνω αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα, ενημερώνοντας τους εκπροσώπους των ομάδων ότι τη στιγμή εκείνη το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος» ανέφερε. Δύσκολα, λοιπόν, οι Θεσσαλονικείς θα αποφύγουν την «καμπάνα»! Με ανάρτησή του στο Instagram, ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Γιώργος Σαββίδης ξεκαθάρισε «δεν φεύγουμε!».

Εν τω μεταξύ, οργή επικρατεί στις τάξεις του «Δικεφάλου» για την ανάρτηση του μέλους της ΟΝΝΕΔ Ελλης Παπαγγελή, που έκανε αναφορά σε διαδικτυακό ψήφισμα οπαδών του ΠΑΟΚ, το οποίο ανέφερε ότι «αν τιμωρηθούμε, δεν… πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης», και σχολίασε με άκομψο τρόπο: «Θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο».

Τέλος, βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις του Αμβούργου για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, που απασχολεί μεταγραφικά τον ΠΑΟΚ, με τις προ ημερών δηλώσεις εναντίον του προπονητή του. Υπάρχει κίνδυνος ακόμη και για διακοπή του το συμβολαίου του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα