Η NOVA καλεί τον Βασιλειάδη

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη θέλει η NOVA με επιστολή της. Στο συνδρομητικό κανάλι είναι ενοχλημένοι από το γεγονός ότι η Λίγκα δεν έχει πάρει ουσιώδεις πρωτοβουλίες για το restart στο πρωτάθλημα. Το κανάλι, έτσι και αλλιώς, έχει σύμβαση που προβλέπει ρήτρες περίπου 1.500.000 ευρώ για κάθε αγωνιστική που αναβάλλεται. Εάν η επανέναρξη του πρωταθλήματος γίνει μετά το Πάσχα, οι ρήτρες μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 3.000.000 ευρώ.

Από κει και πέρα, με πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ, η διοίκηση του συνδέσμου συναντήθηκε με τους αρχηγούς των συλλόγων, ώστε να συζητήσουν τις εξελίξεις.

Μετά τη συνάντηση, οι συμμετέχοντες προχώρησαν στην παρακάτω κοινή δήλωση: «Κοινή διαπίστωση όλων είναι η αναγκαιότητα της συνέχειας του πρωταθλήματος, η με κάθε τρόπο διαφύλαξη της προσωπικής, αθλητικής και επαγγελματικής υπόστασης του ποδοσφαιριστή, αλλά και η κατά προτεραιότητα κατανόηση από όλους ανεξαιρέτως τους εμπλεκόμενους στο ελληνικό ποδόσφαιρο της καταλυτικής συμβολής του ποδοσφαιριστή στην εξασφάλιση του παρόντος και του μέλλοντός του».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα