Ηρακλής κατά Αστέρα, Λεβαδειακού

Ο Ηρακλής, όπως είναι ήδη γνωστό, έχει προχωρήσει σε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατά του Αστέρα Τρίπολης και του Λεβαδειακού…… ζητώντας να επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις στις δύο ΠΑΕ, έπειτα από την καταδίκη του Δημήτρη Μπάκου, του Γιώργου Μποροβήλου και του Γιάννη Κομπότη για δωροδοκία-δωροληψία σε συγκεκριμένους αγώνες του 2011, στο πλαίσιο του σκανδάλου των στημένων αγώνων, γνωστού και ως Koriopolis.

Παράλληλα, έκανε και κοινοποίηση προς την Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Ηρακλή Γιώργος Παναγόπουλος -που έχει αποστείλει την αίτηση αναψηλάφησης- τόνισε: «Το θέμα διέρρευσε χωρίς δική μου πρωτοβουλία ούτε του Ηρακλή. 

Ο αιτών, ο ενάγων, ο εντολέας μου είναι ο Γ.Σ. Ηρακλής, δηλαδή το ιδρυτικό σωματείο του Ηρακλή το 2011 που εθίγη από τις τότε αποφάσεις για τις ομάδες εκείνες που είχαν εμπλακεί στο τότε σκάνδαλο. Σύμφωνα με τον κανονισμό της αναψηλάφησης, μπορεί να γίνει αναψηλάφηση όταν προκύψουν νέα δεδομένα, σε κάθε περίπτωση εντός δέκα ημερών. Προσφύγαμε σαν ιδρυτικό σωματείο, και όχι σαν ΠΑΕ, αφού είχαμε το δικαίωμα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα