Γιάννης: «Βλέπω τα πράγματα διαφορετικά»

Ράγισε… καρδιές ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την εξομολόγησή του για τα συναισθήματα που του «γέννησε» ο θάνατος του πατέρα του τον περασμένο Σεπτέμβριο.Μπορεί λοιπόν χθες τα ξημερώματα ο «Greek Freak» να οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη επί των Ατλάντα Χοκς (122-117) με εκπληκτική εμφάνιση (33 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 μπλοκ), ωστόσο η δύναμη της ψυχής του ξεπερνάει τα αγωνιστικά χαρίσματά του. 

«Πριν γίνει αυτό με τον πατέρα μου πίστευα ότι σαν οικογένεια δεν θα παθαίναμε τίποτα μετά από αυτά που είχαμε περάσει… Βλέπω πια τον κόσμο και τη ζωή διαφορετικά. Προσπαθώ να περνάω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ με την οικογένειά μου, βάζω προτεραιότητες. Αυτό που έγινε με έχει κάνει να μη φοβάμαι πια τίποτα στη ζωή» είπε χαρακτηριστικά ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ. 

Στη συνέχεια προσέθεσε στην κάμερα του Eurohoops: «Εχω περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να προσέχω τη μητέρα μου και τα αδέλφια μου. Οσο δύσκολο είναι για μένα, είναι και για την οικογένειά μου. Ο πατέρας μου θα είναι πάντα δίπλα μου». 

Εν τω μεταξύ, τον δικό του γολγοθά περνάει ο προπονητής των Καβαλίερς Τάιρον Λου, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον πάγκο της ομάδας του ΛεΜπρόν Τζέιμς, καθώς τόνισε ότι πρέπει «να αφοσιωθώ στο πρόβλημα υγείας μου».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα