Η μοίρα τον ανάγκασε να ζει σε… βίλα

Ρεσιτάλ θράσους από τον αντιπρόεδρο του Νοσοκομείου της ΣαντορίνηςΤους έχω γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων μου». Αυτή την… πολιτισμένη απάντηση έδωσε μέσω της ιστοσελίδας του στο facebook ο αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Σαντορίνης και πρώην ιδιοκτήτης συνεργείου μοτοσικλετών και βουλκανιζατέρ Χαράλαμπος Πανοτόπουλος στις αποκαλύψεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) περί «πριγκιπικών παροχών» που απολαμβάνει.

Οπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ, η Ανώνυμη Εταιρία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ Α.Ε.) του θεραπευτηρίου κάλυψε με έξοδά της την ενοικίαση του αυτοκινήτου (1.470 ευρώ), την αγορά οικιακού εξοπλισμού (1.013 ευρώ), την αγορά ηλεκτρικών ειδών (1.556 ευρώ) και την ενοικίαση της κατοικίας (4.399 ευρώ) του. 

Σημειώνεται ότι ο μισθός του διοικητή είναι 3.897 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο, όταν οι μισθοί των γιατρών δεν ξεπερνούν τα 1.500 ευρώ και των νοσηλευτών τα 1.000 ευρώ. «Ενοικίασαν, επίπλωσαν, εξόπλισαν έπαυλη – βίλα με χρήματα του ελληνικού λαού το έτος 2016 και τώρα εκεί διαμένει ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Πανοτόπουλος» είχε αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Ο αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Σαντορίνης από την πλευρά του σημείωσε με… κόκκινο μαρκαδόρο τη φωτογραφία με το συγκρότημα κατοικιών και απάντησε μέσω του fb: «Αυτή είναι η έπαυλη που ενοικίασε για μένα από το 2016 η ΑΕΜΥ.

Προφανώς γνώριζαν από τότε ότι το 2018 θα έρθω στη Σαντορίνη και θα διαμείνω προσωρινώς μέχρι να βρω σπίτι… έχω ήδη ζητήσει από την ιδιοκτήτρια να ενοικιάσω το διπλανό (αυτό που μπάζει νερά) και μου είπε πως έχει υποσχεθεί να το δείξει στο διευθυντή σχολείου και αν δεν το ενοικιάσει εκείνος, μπορώ να το πάρω εγώ. Αυτή είναι η αλήθεια για να γνωρίζουν οι φίλοι και μόνο… αυτούς που τα λένε τους έχω γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων μου…».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα