Ο Πέτρος Γαϊτάνος υμνεί τη Θεοτόκο

Μια συναυλία αφιερωμένη στην ιερότερη μορφή της Ορθοδοξίας, στην Παναγία, θα δώσει ο Πέτρος Γαϊτάνος στις 26 Μαρτίου. Ο δημοφιλής ερμηνευτής θα βρεθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης Αττικής για την παρουσίαση μιας εξαιρετικής δουλειάς, η οποία αποτελεί σκηνοθετημένη ηχητική παρουσίαση του βίου της Θεοτόκου, χρησιμοποιώντας σπάνια ντοκουμέντα και αρχεία. Το ενδιαφέρον είναι πως το έργο έχει προσαρμοστεί ειδικά για την παρουσίασή του σε ιερούς ναούς με τη συμμετοχή δύο αφηγητών και επιμελητή ύμνων.

Συγκεκριμένα, τα κείμενα διαβάζουν οι Νόνη Ιωαννίδου, Κώστας Γιαλίνης και Πέτρος Γαϊτάνος, ενώ την επιμέλεια των ύμνων και τα ισοκρατήματα κάνει ο Πέτρος Δασκαλοθανάσης.

Να σημειωθεί ότι η συναυλία γίνεται για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της τράπεζας σιτίσεως του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως και πραγματοποιείται υπό τις ευλογίες του σεβασμιότατου μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα. Για πληροφορίες καλείτε στα τηλέφωνα 210-5013108 και 6981040520. Ωρα έναρξης: 18.00.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα