Νεκρή και η μάνα του βρέφους στην Πετρούπολη;

Φόβους ακόμη και για τη ζωή της γυναίκας, η οποία έφερε στον κόσμο το αγοράκι που βρέθηκε στραγγαλισμένο σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη……εκφράζουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες, καθώς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχει υποστεί σοβαρές επιπλοκές από τον τοκετό ή ακόμα και να προσπαθήσουν να τη βγάλουν από τη μέση αυτοί που σκότωσαν με τόσο βάναυσο τρόπο το άτυχο μωρό!

Ηδη, οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως δεν ήταν η μητέρα αυτή που έκοψε το νήμα ζωής του βρέφους, αλλά κάποιο άλλο πρόσωπο, το οποίο μάλιστα είχε τοποθετήσει πολλές χαρτοπετσέτες στο στόμα του για να μην ακούγεται το κλάμα του. Αυτό τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο τοκετός έγινε ενδεχομένως σε κάποιο διαμέρισμα και ο δολοφόνος «φίμωσε» το μωράκι για να μην ακούσουν οι υπόλοιποι ένοικοι το κλάμα του, ενώ το στραγγάλιζε με αυτοσχέδιο βρόχο και τον ομφάλιο λώρο του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχουν δεχτεί τουλάχιστον 100 σοβαρές πληροφορίες από πολίτες, οι οποίες τους οδήγησαν μέχρι και στην Κρήτη για να κάνουν έρευνες, χωρίς ωστόσο να έχουν καταφέρει να εντοπίσουν κάτι σχετικό. Ακόμη, έχουν ερευνήσει σχεδόν πόρτα πόρτα ολόκληρη την Πετρούπολη, ενώ οι έρευνες έχουν επεκταθεί και σε άλλες περιοχές, όπως το Ιλιον, το Περιστέρι, το Αιγάλεω, ακόμα και τα βόρεια προάστια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα