Κούπα για τις γοργόνες

Στην κορυφή της Ευρώπης η Εθνική πόλο Γυναικών! Οι «γαλανόλευκες» επικράτησαν στον τελικό του Γιουρόπα Καπ με 9-8 της Ρωσίας και χάρισαν ακόμα μία μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα.Η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη στο πολύ καλό τρίτο οκτάλεπτο, οπότε προηγήθηκε με σκορ 6-3. Πολυτιμότερη παίκτρια του final 6 του Γιουρόπα Καπ αναδείχθηκε η Ελληνίδα τερματοφύλακας Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο final 4 του πόλο Ανδρών, καθώς κατέκτησε το 19ο Κύπελλο της ιστορίας του, νικώντας στον τελικό τη Γλυφάδα (14-8). Η Γλυφάδα μπήκε δυνατά στον αγώνα, όμως οι Πειραιώτες βρήκαν αντίδραση και από τη στιγμή που πήραν προβάδισμα στο σκορ έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα στο παιχνίδι. Μάλιστα, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» ευχαρίστησε μετά το τέλος της αναμέτρησης τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς, όπως δήλωσε, είναι ο αιμοδότης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Γιάννης Φουντούλης, ενώ κορυφαίος τερματοφύλακας ο Γιόσιπ Πάβιτς.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα