Μύδροι από τον Μ. Λαζαρίδη για την κυβερνητική διγλωσσία στο Σκοπιανό

Πεπεισμένος ότι πάνω από τα εθνικά ζητήματα της πατρίδας μας και τα προβλήματα των πολιτών για τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο υπάρχει μόνο η καρέκλα, δηλώνει ο Μακάριος Λαζαρίδης (φωτό), σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και σχολιάζοντας τη δήλωση του Πάνου Καμμένου ότι θα εμποδίσει με κάθε τρόπο τη χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων, ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε: «Πρόκειται για την επιτομή του πολιτικού παραλογισμού.

Πώς γίνεται, άλλωστε, από τη μία να στηρίζει τον κ. Τσίπρα που μόλις προχθές, μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., ευχόταν να ονομαστούν τα Σκόπια “Γκόρνα Μακεδονία” και από την άλλη να ισχυρίζεται ότι θα εμποδίσει τη χρήση του όρου “Μακεδονία”;»

Ηδη, συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, «ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί τον όρο “Μακεδονία” και ο κ. Καμμένος όχι μόνον δεν τον αποδοκιμάζει, αλλά τον στηρίζει».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα