Βαριά καμπάνα για τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη

Αφαίρεση τριών βαθμών φέτος και δύο από την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ. Τριετής αποκλεισμός για Ιβάν ΣαββίδηΑπέφυγε τα χειρότερα για όσα έγιναν στον διακοπέντα αγώνα με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, όμως πολύ ακριβά θα πληρώσει ο Ιβάν Σαββίδης την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με το όπλο. Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Οργανο της Σούπερ Λιγκ κατακύρωσε τον αγώνα (με 0-3) στην «Ενωση», επιβάλλοντας παράλληλα στον «Δικέφαλο του Βορρά» ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών απ’ το φετινό πρωτάθλημα και δύο απ’ το επόμενο, 63.000 ευρώ πρόστιμο, καθώς και τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. 

Παράλληλα, τιμώρησε τον Ιβάν Σαββίδη με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα τριών ετών και πρόστιμο 100.000 ευρώ, καθώς ο δικαστής έκρινε ότι η εισβολή του και η συμπεριφορά του ήταν αποκλειστικά υπαίτιες για την οριστική διακοπή του αγώνα. Στον Λούμπος Μίχελ επεβλήθησαν ποινή απαγόρευσης εισόδου 90 ημερών, καθώς και πρόστιμο 15.000 ευρώ για εξύβριση προς τον διαιτητή Κομίνη.

«Προχωρούμε σε έφεση και περιμένουμε να δικαστούμε με βάση τα πραγματικά γεγονότα. Τα ατσάλι σκληραίνει όσο το χτυπάς. Ας μην περιμένει το παραποδοσφαιρικό κύκλωμα πως αυτή η άδικη και βαριά απόφαση είναι ικανή να λυγίσει τον Ιβάν Σαββίδη» ανέφερε μεταξύ άλλων η θέση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» έλεγε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες του: «Κανείς δεν μπορεί να μου επιβάλει μεγαλύτερες τιμωρίες από αυτές που βάζω εγώ στον εαυτό μου. Εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Θα περιμένω με ενδιαφέρον κάποια στιγμή να κοιταχτούμε στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα κι εγώ θα έχω καθαρή τη συνείδησή μου. Προχωράμε και ενισχύουμε την ομάδα».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέσπασε στη Nova λέγοντας «Καταστραφήκαμε για ένα ρολό κι ένα κανονικό γκολ. Νιώθω ντροπή για τους ανθρώπους της Αθήνας», ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια απευθύνθηκε μέσω Instagram σε UEFA και FIFA, τονίζοντας: «Αποφάσισα να επιστρέψω στη Μακεδονία (τη μοναδική, αυθεντική, την ελληνική) για να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά αφήνετε τους διαιτητές να αλλάζουν αποφάσεις και εκθέσεις σε καθοριστικά ματς. Είμαι ο Βιεϊρίνια και σέβομαι το ποδόσφαιρο. Εσείς σέβεστε εμένα και τους συμπαίκτες μου; Αγαπάμε το ίδιο ποδόσφαιρο; Αν ναι, σας παρακαλώ μη βλέπετε φωτογραφίες αλλά τα πραγματικά γεγονότα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα