Δύο «ερυθρόλευκες» κούπες σε βόλεϊ και πόλο

Ακόμα δύο τρόπαια πανηγύρισε ο Ολυμπιακός! Η αντρική ομάδα βόλεϊ των «ερυθρολεύκων» επικράτησε με 3-0 (25-15, 25-15, 25-13) σετ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στον τελικό του Λιγκ Καπ στη Σύρο και πανηγύρισε για τρίτη διαδοχική χρονιά την κατάκτηση του τροπαίου. Για να φτάσει στον τελικό, ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τον Φοίνικα Σύρου, ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικράτησε με 3-0 του Παμβοχαϊκού. Πολυτιμότερος παίκτης του Final 4 αναδείχθηκε ο «Πειραιώτης» Γερούν Ράουβερντινκ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό. Παράλληλα, το γυναικείο τμήμα του Ολυμπιακού στο πόλο κατέκτησε το Κύπελλο.

Οι Γυναίκες

Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν με 14-11 τη Βουλιαγμένη στον τελικό του 1ου Final 4, που έγινε στο Καρπενήσι, και χάρισαν ακόμα μία επιτυχία στον Ερασιτέχνη.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ, ωστόσο οι παίκτριες του Παυλίδη αντέδρασαν στο τελευταίο οκτάλεπτο και έφτασαν τελικά στη νίκη. Στους δύο ημιτελικούς του θεσμού ο Ολυμπιακός νίκησε 23-4 τον Νηρέα Χαλανδρίου και η Βουλιαγμένη 17-5 το Ρέθυμνο.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Εγραψε ιστορία η ΑΕΚ με την πρόκρισή της στους «4» του Τσάλεντζ Καπ! Οι «κιτρινόμαυροι», χωρίς να αντιμετωπίσουν καμία δυσκολία, νίκησαν και στο Λουξεμβούργο την Μπέρχεμ με 32-18 και σε συνδυασμό με το 32-25 του ΟΑΚΑ, προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στο χάντμπολ. Επόμενη ευρωπαϊκή αντίπαλος της ΑΕΚ θα είναι η Μαδέιρα, η οποία απέκλεισε την Ντιναμό Βίκτορ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα