Ωρα για εκδίκηση

Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Ρεάλ και θέλει τη ρεβάνς για την ήττα στον περσινό τελικόΑπό τον
Χάρη Δάντση

H «μεγάλη κυρία» υποδέχεται απόψε (21.45, Cosmote Sport 2) τη «βασίλισσα» στο Τορίνο και είναι διψασμένη να πάρει εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό. Μπορεί όμως η Γιουβέντους να θέσει νοκ άουτ σε διπλές αναμετρήσεις (για τη φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ) τη Ρεάλ Μαδρίτης; Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν κρατά χαμηλούς τόνους και εφιστά ιδιαίτερη προσοχή στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος κάθε φορά που συναντιούνται μετατρέπεται σε… ταύρο (μετρά 7 γκολ σε πέντε ματς ενάντια στη «Γιούβε»).

«Εχω απεριόριστο θαυμασμό για τον Ρονάλντο, έχει βελτιωθεί πολύ. Αλλαξε τη θέση του, ξοδεύοντας λιγότερη ενέργεια, κάτι που τον έχει κάνει θανατηφόρο. Είχα την τύχη να αντιμετωπίσω σπουδαίους επιθετικούς, όπως οι Ρονάλντο και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Κριστιάνο, όμως, είναι ασυναγώνιστος» τόνισε στη «Marca» για τον Πορτογάλο σταρ των «μερένχες» ο εμβληματικός αρχηγός της ιταλικής ομάδας. «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι καλύτερη ομάδα από τη Γιουβέντους. Δεν το λέω εγώ, το λένε οι τίτλοι, οι αριθμοί και η ιστορία. Θα προσπαθήσουμε να την ανταγωνιστούμε. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Δεν θα ήθελα να σκεφτόμαστε το Κάρντιφ. Στόχος μας είναι να είμαστε στο κόλπο της πρόκρισης μέχρι τα τελευταία λεπτά της ρεβάνς στο “Μπερναμπέου”» πρόσθεσε ο Μπουφόν.

Σήμερα (21.45, Cosmote Sport 1) τίθενται αντιμέτωπες η Σεβίλη και η Μπάγερν. Οι Βαυαροί δεν έχουν ηττηθεί στα τελευταία πέντε ταξίδια τους στην Ισπανία, ενώ οι Σεβιγιάνοι εντός έδρας απέναντι σε γερμανικές ομάδες δεν έχουν ηττηθεί ποτέ (έχουν 7 νίκες και 4 ισοπαλίες).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα